Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Love Actually


Julen närmar sig i England och ovanliga saker sker runt omkring. För åtta personer är livet på väg att förändras på ett eller annat sätt där kärleken är inblandad. Några blir förälskade, andra bryter upp och en del är desperat ensamma och söker efter någon speciell.


Originaltitel Love Actually
Regissör Richard Curtis
Manus Richard Curtis
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson, Liam Neeson, Alan Rickman, Keira Knightley, Bill Nighy, Laura Linney, Martine McCutcheon, Martin Freeman, Joanna Page, Kris Marshall, Gregor Fisher, Chiwetel Ejiofor, Heike Makatsch, Sienna Guillory, Billy Bob Thornton, Andrew Lincoln, Rowan Atkinson, Claudia Schiffer, Ivana Milicevic, January Jones, Elisha Cuthbert, Rodrigo Santoro, Nina Sosanya
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 20165
Filmnummer 16866

Recensioner

Skapad 2019-12-18 av Loomis
Efter en tröttsam och sliten arbetsvecka var jag mer än laddad för att få gå och se Tarantinos ”Kill Bill”. Det fanns bara ett problem, att övertala min flickvän till en fredagskväll fylld m...   Läs mer »

Skapad 2019-12-14 av niilo
En film på två timmar och en kvart, med Hugh Grant i en av de största rollerna - kan det verkligen vara något? Hör och häpna: svaret är ett jublande JA! Richard Curtis har regisserat julfilme...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av billybob
Flera historier och karaktärer vävs samman, med den gemensamma nämnaren kärlek. Vissa av dessa historier är romantiska och lyckliga, andra är sorgliga. Alla utspelas i London under några veckor...   Läs mer »

Kommentarer


apelsin
2021-02-13
Handlar om så många olika kära personer, de enstaka snuttarna med premiärministern var kul att följa men resten, vilket motsvarar mer än 90procent av speltiden, är skittrista att följa
smichael
2020-12-23
Rörig, ytlig och klyschig. Tråkigt med alla tjockisskämt. Några bra skådisar åtminstone.
xpndr
2020-12-13
Rörig, klyschig och lite för tillrättalagd.
päronanton
2020-12-08
Underbar! Bra musik! Mysig film!
yrkeschaufföre
2018-12-17
Julbord plus Love actually, det har hänt förr å kommer att hända igen. Jag gillar allt i filmen utom Sarah & Karls historia, varför kan inte den få sluta lyckligt?
RunRiot
2018-12-09
Jag väntade mig mer av den här faktiskt. De slänger in för många plots och följer inte upp dem tillräckligt för att de ska bli intressanta. Här förväntas man istället köpa att ett par karaktärer som träffats lite hastigt en eller två gånger helt plötsligt är dökära i varandra. De få sidospår som faktiskt är lite småintressanta får alldeles för lite screentime och de fyller ut speltiden med att stapla alla möjliga klyschor på varandra. Det enda jag faktiskt inte kan klaga på är castingen, för skådespelarna levererar verkligen. Synd bara att de inte hade ett bättre manus att jobba med.
thelonelypoet
2018-12-01
Osammanhängande och pinsamt klyschig...
yrkeschaufföre
2017-12-31
Jag hittade varken dvd'n eller blurayen när jag skulle hem å fira jul. Så jag såg den full med reklam, närmade sig 3 timmar men klart värt det.

2017-12-13
En av de beste actionfilmene på markedet. Et must hver jul.
Jompalompier
2016-12-27
Mysig. Kanske kommer se om det om något år.
Visa äldre kommentarer »