2.3

Love Again

Tänk om ett slumpmässigt sms ledde till ditt livs kärlek? I den här romantiska komedin, skickar Mira Ray en serie romantiska sms till bortgångne fästmans gamla mobiltelefonnummer utan att inse att numret omfördelats till Rob Burns nya telefon. Rob fängslas av meddelandena och när han får i uppdrag att intervjua megastjärnan Celine Dion (som spelar sig själv i sin första filmroll), tar han hjälp av henne för att komma på hur man träffar Mira personligen och vinna hennes hjärta.

Originaltitel Love Again
Regissör Jim Strouse
Manus Jim Strouse
Genre Drama, Komedi, Romantik
Skådespelare Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan, Céline Dion, Russell Tovey, Celia Imrie, Lydia West, Omid Djalili, Sofia Barclay

Tatty
2024-11-09
Väldigt väldigt fin film. Sorgligt med men fint.
karlmats
2023-12-29
Det här är väl egentligen inte speciellt bra det är jag den första att erkänna. Det är papperstunna karaktärer och det är många klyschor som ska bockas av. Celine Dions skådespelartalang är väl minst sagt begränsad också. Men det spelar inte så stor roll, efter en knackig start där jag verkligen undrade hur man skulle ta sig igenom filmen så börjar det hända nåt och jag börjar ganska snart att hålla på Chopra och Heughan mot bättre vetande. Dion är ju också ganska underhållande och visst ger hon en liten usp mot alla hundratals såna här filmer som finns där ute. Hans kollegor och hennes syrra är också bra bikaraktärer och jag blev glad av att se detta, vad mer kan man begära av en sån här produktion? Kul också att Chopra var gift med den där dolmen hon var på dejt med i början också, de kändes verkligen helt omaka men det är väl det som är filmmagi antar jag. Det hela räcker till en svag 3a.