2.4

Love in 3-D

Petra är 17 år gammal och reser till München. Hon hoppas kunna göra trevliga bekantskaper och få några nya erfarenheter. Redan första kvällen träffar hon öppna och sympatiske Manfred. Han tar henne strax till en fest som är vildare än hon någonsin skulle kunna drömma om.

Originaltitel Liebe in drei Dimensionen
Alternativ titel Liebe in 3 Dimensionen, First Kisses
Regissör Walter Boos
Manus Florian Vollmer
Genre 70-tal, Komedi
Skådespelare Ingrid Steeger, Rosl Mayr, Dorit Henke, Nico Wolferstetter, Rinaldo Talamonti, Elisabeth Volkmann, Ulrike Butz, Christina Lindberg, Evelyn Raess, Dorothea Rau

Gordyal
2018-04-07
Vem vill inte gå på tivoli i 3D med Christina Lindberg? Nåja, bortsett från märkliga kameravinklar i jakt på billiga 3D-poänger (och Christinas medverkan) så är det hela mest som vilken annan västtysk sexkomedi som helst. Jag tror fan jag måste se 3D-versionen också. Gärna textad så jag bättre förstår den djuplodade dialogen. (6/15)
DanielMott
2008-11-07
Relativt handlingsbefriad västtysk sexkomedi från det orangebruna 70-talet med allas vår Christina Lindberg samt många extrema och bisarra kameravinklar och tuttbilder för att exploatera 3D-trenden.