Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Love & Distrust


Filmen består av fem stycken kortfilmer, där alla tar upp ett tema på ämnet kärlek och misstro. Kortfilmerna är helt fristående från varandra, med olika regissörer och skådespelare.


Originaltitel Love & Distrust
Regissör Daisy Gili, Eric Kmetz, Darcy Yuille, Lorraine Bracco, Warner Loughlin, Diana Valentine
Manus Ian Beck
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Amy Adams, Robert Downey Jr, James Franco, Robert Pattinson, Sam Worthington, Rachel Miner, Allison Janney, Talulah Riley, Michael Imperioli, Hallie Shellam
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 44
Filmnummer 85693

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zok
2017-01-06
Några av kortfilmerna höll ok klass, men knappt, men de flesta gjorde det inte.
WillyV
2012-10-26
UNDVIK! Låt er inte luras av rollistan. Det här är en samling kortfilmer som är skit och/eller meningslösa från innan de blev stjärnor (eller i Downeys fall, före Iron Man) med två undantag. Sam Worthington och James Franco gör inte bort sig i sin godkända (separata) kortisar. Detta är sista gången jag hyr något utan att kolla av IMDB (3,7/10)..
T3TRiS
2010-11-20
Svårt att bedöma den som en film eftersom att alla de små kortfilmerna är så väldigt olika varandra på alla sätt. Mitt tips vore att se dem separat.
September
2010-11-14
Filmen består av fem stycken kortfilmer, där alla tar upp ett tema på ämnet kärlek och misstro. Kortfilmerna är helt fristående från varandra, med olika regissörer och skådespelare. Filmen påminner lite om Short Cuts, med skillnaden att folks liv i denna film inte vävs ihop eller tangerar varandra. De olika kortfilmerna utspelas nämligen i olika miljöer och i olika tider. De olika kortfilmerna har ojämn kvalité. Den som berör mest är den med James Franco och kvinnan han träffar på tåget. Några av kortfilmerna, som den sista, har jag svårt att förstå poängen med överhuvudtaget. Men i den filmen är Allison Janney med, och hon briljerar som vanligt.