Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Loved Gun


Hayamada är en lejd mördare på flykt. Efter sig har han två lejda mördare. Han möter den ensamma unga flickan Miyuki.


Originaltitel Rabudo gan
Regissör Kensaku Watanabe
Manus Kensaku Watanabe
Genre 2000-tal, Drama, Thriller
Skådespelare Aoi Miyazaki, Masatoshi Nagase, Ittoku Kishibe, Hirofumi Arai
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 16
Filmnummer 40519

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Cumlin
2008-03-22
Uppskattar inte såna här filmer och detta är inget undantag. Kändes mycket tråkig och ointresant. Det var senare i slutet som den faktiskt lyckades bli ganska bra men det räddar den inte från att få ett bättre betyg.
MilkMonkey
2008-01-29
den börjar ju bra, men det känns som idéerna inte räcker för hela längden . . regissören får man hålla ögonen på dock . . kan det vara Toshiaki Toyodas lillebror? :)
uCj
2007-12-08
Den här filmen har så mycket att erbjuda! Det är bra skådisar, och Aoi är som vanligt bra. Intrigen är rätt bra, men framförallt detaljerna gör den här filmen kul att se. För vad sägs om en kille som har sin ammunition i magen? Det är fyndigt och roligt, och ofta är det väldigt snyggt också. Definitivt en intressant och lite annorlunda film, även gentemot andra wannabe arty films.
Nervegas
2006-04-05
Lite väl pretantiös för att ibland närma sig sitt ämne på ett nästan banalt sätt.
wyldmammoth
2006-01-27
Jag hade hoppats på så mycket mer, fast jag inte ens visste så mycket om filmen. Nu var det ett bra tag sen jag såg den så kan inte komma ihåg exakt hur jag kände när jag precis hade sett den. Väldigt ojämn men vissa jättesnygga och fina scener men ibland bara tråkigt. Skådespelet är bra av samtliga, speciellt av Aoi Miyazaki. Men den försöker vara så mycket på en och samma gång att mycket känns onödigt. Ja jag kan inte säga mer. Se den om ni får chansen! Många andra har gillat den väldigt mycket.