Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Lucky Number Slevin


Detta drama utspelar sig i en värld där afro-amerikanska och judiska gangsters hamnar i konflikt. Av misstag blir en man inblandad i ett mord konspirerat av en av New Yorks största gangsterbossar.


Originaltitel Lucky Number Slevin
Regissör Paul McGuigan
Manus Jason Smilovic
Genre Drama, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Josh Hartnett, Bruce Willis, Lucy Liu, Morgan Freeman, Ben Kingsley, Michael Rubenfeld, Peter Outerbridge, Stanley Tucci, Kevin Chamberlin, Dorian Missick, Mykelti Williamson, Scott Gibson, Danny Aiello, Oliver Davis, Robert Forster, Corey Stoll
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 13873
Filmnummer 41287

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av Loomis
Stackars Slevin, i bara en handduk hamnar han av misstag mitt emellan ett krig när två av New Yorks höjdare i den undre världen, The Boss och The Rabbi bestämmer sig för att deras långa vapenvi...   Läs mer »

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-10-23
Bra skådespelare. Men filmen är bara hoppig och rörig och inte särskilt bra alls.
wemett
2015-09-03
Riktigt härlig, Josh Hartnett gör sin roll briljant i den här filmen.
Jämte
2015-04-10
Väldigt missnöjd. Känns som att filmen försöker vara för quirky för sitt eget bästa. Alla karaktärer ska antingen vara smartass eller spela tuffa. Josh Hartnett imponerar inte i huvudrollen och manuset suger förutom sista halvtimmen då twisten gör att det hela känns åtminstone inte helt meningslöst. Listade dock ut det hela redan från början men hade fel på skådisarna. Nä, besviken och missnöjd. Det enda intressanta i filmen var väggdesignen. 1.5
Totenkopf
2015-02-16
Man har ju sett det förut , filmen försöker nästan slå knut på sig själv med alla klurigheter, men tyckte det trots allt bara var transportsträcka fram till de sista 10 min.
Krille80
2014-11-25
Denna film har det bästa av det allra bästa i form av underbart duktiga skådisar, härliga karaktärer, ett manus som glimmrar hela vägen och som exploderar av filmmagi i slutet och det i en genre som jag fullständigt älskar.
AlbinWesley
2014-07-14
Efter världsbästa anslaget är filmen både cool och fånig, snygg och ful, smart och dum, verkligen både bra och dålig. Potentialen är enorm och vissa idéer närmast geniala, men vissa luckor och nödlösningar sänker helheten. Men en sak den är rakt igenom är i allra högsta grad underhållande, så jag är fullt nöjd.
LacombeLucien
2014-05-30
Fånig men ändå ok.
filmfreak1
2014-04-20
Funkar onekligen, men kunde lika gärna gått åt helvete dock, för det finns skavanker.
lekke
2013-09-15
Skum - men underhållande - quirky ton i början men blir snabbt mörkare thriller lika snabbt som den blir uppenbar och förutsägbar. Men en god ansats som är väl värd en slötitt.
Engravadlax
2013-05-11
Så fånigt manus. Herregud.
Visa äldre kommentarer »