Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Lurking Fear


Influerad av H.P. Lovecrafts novell med samma namn. Förtvivlade ortsbor har beslutat sig för att göra sig av med den krälande fasan som terroriserar trakten men tjuvar och gangstrar som kommer för att leta gömda pengar komplicerar situationen.


Originaltitel Lurking Fear
Alternativ titel H.P. Lovecraft's Lurking Fear
Regissör C Courtney Joyner
Manus C Courtney Joyner
Genre Skräck, 90-tal
Skådespelare Jon Finch, Blake Bailey, Jeffrey Combs, Ashley Laurence, Allison Mackie, Paul Mantee, Vincent Schiavelli, Joseph Leavengood
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 95

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Dele
2019-05-20
Fånig. Tråkig.
Punkliv
2014-08-09
Jävligt kasst.
dudson
2014-03-30
Skapligt skön film ändå. såklart ingen kvaliteets skräckis direkt. Sen var det underhållande se Jeffrey Combs som alkoliserad doktor#)
JockeS
2012-11-01
Jag tycker att det känns som att The Lurking Fear är en av Lovecrafts noveller som borde vara enklast att filmatisera bra. Det borde inte vara jättesvårt att följa förlagan och med relativt enkla medel göra en bra film. Jag kan bevisligen ingenting om att göra filmer för både den här versionen och Bleeders indikerar att det är jättesvårt att göra en bra film baserad på The Lurking Fear. Trots att att den bara är en timma och en kvart lång känns den bitvis väldigt långrandig. Jeffrey Combs och Vincent Schiavelli är alltid trevliga dock och det tar sig lite mot slutet av filmen. Stark etta.
Podpolkovnik
2012-04-02
Combs är alltid skön, men det är verkligen inte en bra film på något vis...
Ondskapt
2011-08-15
Redigt trött Lovecraft-rulle som inte alls känns Lovecraft. Trist story som inte blir intressant förrän i slutet när strykfula monstren dyker upp en sväng. Billig scenografi och sopor till skådespelare, inte ens en konstant rökande och skäggig Jeffrey Combs kan rädda det här.
StarvingInsec
2011-07-31
Känns som ett lite för långt avsnitt av Tales from the Crypt. Allt utspelar sig på samma plats, upplägget är minst sagt långsökt långsökt, stämningen är väldigt tidigt 90-tal. Hade det varit ett avsnitt av TftC hade jag nog tyckt att det var ganska bra, men som långfilm blir det mycket torftigt.
Fiasnutt
2007-06-23
Pinsamt dålig.
MOT
2007-04-29
"Det enda positiva med filmen var Jeffrey Combs..."
joberan
2005-09-23
Fantastiskt dålig!