Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.2
av 5

Lust


Jerrie är en kvinnotjusare på ständig jakt efter erotiska äventyr. En kväll kommer den vackra och gåtfulla Sara till krogen han driver. Jerrie flörtar med Sara och hon besvarar det. Men Sara är inte som andra och snart förändras Jerries liv. Det är inte längre han som bestämmer.


Originaltitel Lust
Regissör Janne Wallin
Manus Janne Wallin
Genre Drama, Romantik, 90-tal
Skådespelare Kjell Bergqvist, Robert Gustafsson, Cia Berg, Jacqueline Ramel, Gerhard Hoberstorfer, Johan Paulsen, Christina Frambäck, Kerstin Hellström, Åsa Karlin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 75
Filmnummer 9425

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


andmoreagain
2019-02-08
Verkar vara väldigt utskälld men jag tyckte den var en mkt underhållande tvåa och riktigt roligt att se om den då jag hade väldigt vaga minnen. Mindes bara Robert Gustafsson som käck kock. Kanske tidens tand har gjort den mer charmfull än vad som var tänkt.
apmannen
2016-09-03
Misärklubben goes erotisk thriller. En av medlemmarna i Misärklubben mailade övriga medlemmar dagen efter för att meddela att för hens del var beskådande av denna rulle att betrakta som ogjort, en icke-händelse, och att vi aldrig någonsin mer ska nämna upplevelsen. Nog sagt.
KyLLo
2014-03-24
Låt er inte luras av bilden på IMDb. Det här är ingen p-rulle.
KyLLo
2014-03-24
Jag såg den nyligen på TV4 Film. Påminner om tidigt 90-tal och inger en viss nostalgikänsla. Till mycket en kärleksfilm om hjärta och smärta. För ensidig och smärtsam för att jag ska kunna tilltalas av helheten. Sedan tycker jag att livet i restaurangköket verkar intressantare än kärleksaffärerna i filmen. En stor flopp med tanke på budgeten. Men den är även småcharmig emellanåt, inte minst när en ung Robert Gustafsson dyker upp emellanåt som den pratglada och homosexuella kocken Uffe.
Bonebreaker
2009-03-22
Jag behöver se den här.
NoWireHangers
2008-04-03
undrar jag också..
balagan
2008-02-24
Var fick ni tag i "Lust"?
Gordyal
2007-11-01
Kass!
våldsamt_våld
2007-09-03
hoberstorfer känns, för att uttrycka sig milt, något fel-castad för den här rollen. bergs plötsliga och grova överspel är underhållande. dialogerna försöker nästan alltid vara fyndiga vilket gör dem väldigt krystade. det var tre faktorer som motiverade mitt betyg.
tilapia
2007-08-30
"jag släpper in dig djupt inne i mig och du släpper inte ens in mig i ditt skafferi, din fege skit!"
Visa äldre kommentarer »