Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Lyrro - Ut & invandrarna


Borta bra men hemma bäst? Nej, det stämmer nog inte riktigt - och har nog aldrig gjort. Lyrro - Ut & invandrarna är en sketch-artad film som handlar om att: Människan har alltid varit på väg. Ibland flyende från något men ofta också sökande efter något annat. Kanske är det bättre någon annanstans och kanske blir vi också bättre människor om vi får möjligheten att leva på en plats längre bort?


Originaltitel Lyrro - Ut & invandrarna
Alternativ titel Kingdom of Sweden
Regissör Peter Dalle
Manus Peter Dalle
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Suzanne Reuter, Johan Ulveson, Claes Månsson, Peter Dalle, Björn Gustafsson, Nour El-Refai, Henrik Dorsin, Sanna Sundqvist, Karolina Furberg, Agnes Lindström Bolmgren, Mikaela Knapp, Mia Eriksson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 276
Filmnummer 128242

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2022-05-10
Jösses så oinspirerat! Jag undrar om de skrattade en enda gång under arbetet med denna film. Inte jättedåligt, bara intetsägande. (4/15)
DIProgan
2021-08-25
Några bitar funkar bättre än andra men på det stora hela är det sömnigt. De har som tappat stinget och känns trötta nästan hela tiden (pun).
BjörnBandhund
2021-05-12
Väldigt ojämn, "Partiet kamraterna" är roliga liksom Johan Ulvesons nyhetsuppläsare men annars inget nämnvärt bortsett från att jag inte ser humorn i att släpa runt på en medvetslös Henrik Dorsin.
KyLLo
2021-01-28
Sketchfilm, likt Yrrol (som är mer underhållande), men kanske mer politisk och utpekande. Det är möjligt att rent av allt i den här har viss koppling till nutidens verklighet, internetkultur eller Lorry. Den röda tråden är internetforum med nedvärderande kommentarer som är rasistiska, kränkande och baserade på rykten, fördomar och generaliseringar. Jag tycker att kopplingarna är tydliga, men kan förstå att den som inte ser sambanden, inte använder internet, inte sett vare sig Lorry eller Yrrol också har svårt att förstå filmen och upplägget. Uppfinnaren på patentbyrån tycker jag bara är pinsam. Bankscenen är pricksäker, men förutsägbar och enkelspårig. Någon sketch funkar, men känns inte helt rätt avvägd.
sawa
2020-11-20
Förväntningarna var höga, Lorry och Yrrol var ju på topp, så besvikelsen var stor, inte mycket att skratta åt, Hr Dorsins scen t.ex. alldeles för lång för att vara ens i närheten av rolig. Det hade varit bättre om denna film aldrig gjorts, då hade man kunnat leva vidare med en önskan om att se något mer från Lorry-gänget. Sicken tur att jag inte betalt för att se eländet!
HencePence
2020-09-29
Ganska tramsig satir, men det funkar på mig här och jag skrattar ändå ganska ofta under filmen.
yrkeschaufföre
2020-06-27
Hade inga höga förväntningar så jag ger den en svag tvåa, det fanns ändå några roliga saker här å där, banken å patentbyrån bl.a.
F-M-J
2020-06-20
Riktigt stort magplask och en ovärdig uppföljare på en svensk humorklassiker. Hoppas många här får chansen på revansch någon annanstans för det är inte så här man vill vinka hejdå till en stora skara i alla fall före detta roliga komiker. Jätte tråkigt och cringen är svårsmält.
dudson
2020-05-19
Ring Klagomuren! haahaa Verkligen en film som visar på hur sjukt detta landet är gällandes invandring samt försök till pk-skämt & Svensk-själv-förnekelse/
tandersten
2020-02-20
Dalle är verkligen gammal och trött gubbe. Manusen blir därefter. Den här filmen är inte värd att se annat än för den som vill vara Lorry-nostalgisk. Den har verkligen ingen röd tråd whatsoever.
Visa äldre kommentarer »