Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

M3gan


En robotingenjör på ett leksaksföretag bygger en verklighetstrogen docka som börjar skapa sitt eget liv.


Originaltitel M3gan
Alternativ titel M3GAN, Megan
Regissör Gerard Johnstone
Manus James Wan, Akela Cooper
Genre Thriller, Skräck, Science Fiction
Skådespelare Allison Williams, Violet McGraw, Amie Donald, Jenna Davis (röst), Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Arlo Green, Jen Van Epps, Kira Josephson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 159
Filmnummer 143649

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2023-10-08
Nånstans vet man ju precis vad som kommer hända, speciellt om man är uppväxt med chucky och andra billigare kopior. Men M3gan är underhållande nog om förväntningarna inte satt alltför högt.
vonadel
2023-06-13
Svårt, ligger nånstans mellan en 3:a och 4:a. Först tyckte jag nog 4:a, men kanske att ta i lite ändå. Men gillade idé och story och utförandet var också helt ok, men någonting saknades ändå för att gå hela vägen. 6/10
darkmist82
2023-06-12
En underhållande film i onda dockan stil. Kanske inte lika klassisk som de äldre onda dockan filmerna men håller sig bättre än de senaste i raden. Charmig, rolig och lite sorglig på samma gång, med en spänning som håller sig ända till slutet. Ungefär vad man kan förvänta sig av denna typ av film. Bra musik, bra skådespeleri och bra effekter. Helt klart sevärd.
Hanness
2023-06-02
Gillade filmen, underhållande med en intressant handling trots att den sista biten av filmen drar ner betyget något.
servadac
2023-05-06
Sänker till en 3:a efter omtitt, mycket av effekten i filmen beror på att man inte vet vad som kommer att hända. Såg ”Unrated”-versionen nu, men har man sett den vanliga så räcker det. Mycket litet nytt i den nya versionen, något av en besvikelse.
Starlette
2023-04-13
Nja. Dåliga skådisinsatser och känns som att man sett mycket av detta förut. Och som vanligt, förutsägbart.
Engravadlax
2023-01-29
Lite trist att hela premissen bara är ytterligare en repris av robotetikens lagar, superfånigt att M3gan får kortslutning av att få vatten på sig, och Allison Williams är inte jättebra... men det är roligare än Chuckie iaf.
PeterTheW
2023-01-26
Tycker den var betydligt bättre och mer underhållande än väntat. Aldrig varit särskilt förtjust i Chucky, men det här funkade rätt bra.
Sheepy
2023-01-26
Till hälften en bra film - uppskattar när fokuset ligger på AI:n/dialogen och den krypande stämningen av att någonting inte är helt rätt. Konceptet att M3gan är kopplad till dottern och gör allt för att skydda henne är intressant. Likaså poängen att en fullt utvecklad AI kan skapa ett beroende och behovet för mänsklig kontakt försvinner. Tyvärr går det överstyr sista halvtimmen och all intelligens försvinner till förmån för sinneslöst ogenomtänkt våld.
Eldritch
2023-01-25
En tiktok-version av onda dockan för elvaåringar. Här finns ingenting att se, passera. Svag tvåa.
Visa äldre kommentarer »