2.2

MacGruber

Ex-specialagenten MacGruber kallas tillbaka i tjänst för att ta fast sin ärkefiende Dieter Von Cunth, som hotar med att förstöra Washington, D.C. med en kärnvapenstridsspets.

Robkiller
2017-09-23
Actionparodi där humorn är alldeles för låg för att det ska bli roligt, eller ens underhållande... så det här känns rätt misslyckat.
-kakihara-
2015-04-22
Så utomordentligt usel. Hade det inte varit för att den faktiskt är lite smårolig så hade ju en etta varit obligatorisk.
staten
2015-04-11
Underskattad utav helvete. Svårt dumt. Svårt kul. Sexscenerna är helt fantastiska. Will Forte är i sitt esse. Det är inte lätt att göra låg humor såhär bra.
Supernaut
2015-02-22
Meningslös och med extremt ofräscha homofoba skämt.
Gröne_Orm
2015-02-06
Verkligen kvalificerat jättejättedålig. Inte ens det faktum att christiananswers.com har den listad som Extremely offensive kan höja den till en stark etta.
2015-02-03
Will Forte har här tagit sin Saturday Night Live-karaktär McGruber till filmens värld. McGruber är Will Fortes egna parodi/hyllning av klassiska TV-karaktären MacGyver som jag älskad som liten. Denna film är som bäst och roligast när den fokuserar på just komedi och den ibland väldigt låga humorn. Den förlorar mig under de stunder då den tar sig för mycket på allvar. Rollistan både ger och tar där Will Forte är perfekt, Kristen Wiig OK och Ryan Phillippe sådär. En film som fick mig att skratta.
ekback
2014-11-23
Oväntat bra parodi :-)
norenorama
2014-07-15
Sjukt konstigt att den har så lågt betyg, var galet mycket stört roliga saker ju :D
S_Griffon
2014-06-07
Ganska kul och grov
AdamB-film
2013-09-15
Den har några roliga scener och Val Kilmer är ovanligt bra för att vara på den här sidan 2000-talet. Men annars trampar filmen mest över och är rent osmaklig... och töntig.