Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Machete


"Machete", en före detta Mexikan Federale strövar omkring på Texas gator efter drogkungen lord Torrez tillslag. Motvilligt accepterar "Machete" erbjudandet från propagandamakaren dr. Benz för att mörda McLaughlin, en korrupt senator. Förrådd och på rymmen får "Machete" hjälp av Luz, ett societetslejon med en böjelse för vapen. Allt medan de blir jagade av den sexiga ICE-agenten Sartana.


Originaltitel Machete
Regissör Robert Rodriguez, Ethan Maniquis
Manus Robert Rodriguez, Álvaro Rodríguez
Genre Drama, Action, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Cheech Marin, Steven Seagal, Cheryl Chin, Robert De Niro, Lindsay Lohan, Jessica Alba, Jeff Fahey, Don Johnson, Daryl Sabara, Tom Savini, Shea Whigham, Mayra Leal, Electra Avellan, Elise Avellan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4781
Filmnummer 78727

Recensioner

Skapad 2019-10-30 av Fiedeli
Tag först en ärrad mexikanare som inte säger mycket. Addera en hämndlystenhet i kombination med en fäblessliknande fetisch för jättemachetes. Rör om i händelseförloppet och lått puttra till...   Läs mer »

Kommentarer


Starkbröl
2022-12-18
Självmedvetet dålig film, men för tråkig och dum för att fungera som sådan. Flickorna är söta förstås.
Zebulonm
2021-04-26
På väg mot en fyra men slutet e ju bara för mycket. Studsande bilar o annat fjant.
Stygga-Vargen
2020-08-08
Hör knappast till det bästa Rodriguez gjort.... Det bjuds på en hel del flashiga och snyggt koreograferade våldsscener och både Jessica Alba, Lindsay Lohan och Michelle Rodriguez gör bra ifrån sig samtidigt som de får agera ögongodis och det är ju inte dumt. Dock märks det oerhört tydligt att man medvetet valt att göra handlingen sekundär och det är en av filmens stora brister. Visst är storyn fånig och inte särskilt originell men hellre dålig handling än ingen handling alls. Filmen lyckas knappt ta sig upp till godkänt. Svag 3:a.
Rele
2017-08-01
En dålig film. Jag ger en etta.
InzZzomnia
2017-07-31
Jessica Alba är enda behållningen i den här sörjan och då inte enbart som ögongodis. Tappade intresset väldigt fort och är rätt säker på att jag glömt det här redan imorgon.
RustyFilm
2016-12-10
Det här sägs vara splatterfilm. Vet inte vad uttrycket står för, kanske blodstänkarfilm. Hur som helst inget som finns i min favorit bag. Men det var faktiskt kul att kolla in. USAs invandringspolitik får en rak vänster från vänster, allt gjort med nån slags överstiliserad referens-humor
Dream
2016-07-14
Det här är underhållning när det är som bäst! Hjärndött + Skjuta först tänka sen = Full massaker! Men det är ju det som är meningen med den här filmen. Bara att stänga av hjärnan och njuta.
Barneyk
2016-03-20
Mycket jag gillar här men det håller inte hela vägen för mig. Blir småtråkigt emellanåt.
Kurosawafan
2015-04-04
ha ha skön...
Krille80
2015-01-07
Denna film rör sig rätt snabbt bort från att kunna betraktas vare sig som en bra eller dålig film för mig. Istället njuter jag av all dess underhållning och alla sköna skådespelare. Jag måste säga att jag gillade verkligen Jessica Alba i en roll som detta. Gillade henne mer efter att sett denna film än före. Jag kommer säkert återvända och se denna film igen för det finns något lockande i allt den har att erbjuda men det blir inte den närmaste tiden. 3+
Visa äldre kommentarer »