Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Mallrats


Regissören från kultfilmen Clerks gör här ett komiskt nedslag bland unga lösdrivare på ett stort köpcenter. En slapp tillvaro fylld av djupa diskussioner om ingenting, oförskämdheter, kärleksbekymmer, dötid - och emellanåt ett gratismål från matdisken.


Originaltitel Mallrats
Regissör Kevin Smith
Manus Kevin Smith
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Jason Lee, Jeremy London, Claire Forlani, Shannen Doherty, Jason Mewes, Kevin Smith, Ethan Suplee, Ben Affleck, Renée Humphrey, Joey Lauren Adams, Michael Rooker, Sven-Ole Thorsen, Stan Lee, Brian O'Halloran, Art James (I), Priscilla Barnes, Bryan Johnson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3976
Filmnummer 524

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2023-04-28
Enormt överlång, och inte lika textmässigt intressant som Clerks. "Dateprogrammet" är dock riktigt roligt. Lustigt och deprimerande med de som måste kommentera om trista könsroller i en film som satiriserar just detta.
AlbinWesley
2015-07-26
Vore det inte för trista könsroller hade det kunnat nå ännu högre. Men kul!
LacombeLucien
2015-04-26
Minns den som rolig förut, men det var 10 år sen+.
sparriskrigarn
2015-04-02
Humor som inte har åldrats med värdighet, riktigt risiga könsroller och sexistiska karaktärer som det är omöjligt att relatera till. Är det meningen att man ska känna någon sympati, undrar jag? Filmen handlar om två hopplösa douche-bags som har blivit dumpade eftersom de är just douche-bags. Sen beter de sig som vidriga svin och diskuterar hur de ska kunna lura tillbaka tjejerna. Jag antar att dialogen är tänkt att vara "skön", men den är snarare bara gubbsjuk, fast riktad till tonårskillar. Obegripligt.
Krille80
2014-10-25
Kevin Smiths första film efter mästerverket Clerks. Dessa sköna citat säger allt. (At a Dating Game-like game show) Brandi: Second suitor: if we were making whoopee, what sounds would you make. Brodie: Wait, what`s whoopee? Brandi: You know, being intimate Brodie: What? Like Fucking? Se och njut av underhållande och smart dialog och bli en mallrat.
eandersson
2014-03-25
Precis den typ av känsla på film jag sökte när jag valde att se den igår. Betyget kanske blir en aning givmilt vid en fyra pga bra förutsättningar, men idag när jag tänker tillbaka så får jag säga att jag njöt rätt bra. Lite tråkigt dock att jag inte såg den när jag var yngre, typ mittersta delen av tonåren, eller åtminstone när jag fick höra talas om den för första gången. Många härliga skådisar samlade i en och samma rulle. Har aldrig gillat Ben Assleck så det kändes bra att hans karaktär var en bag of douche och fick vad han förtjänade. Härligt chillaxad film, om man får använda uttryck i stil med filmen.
origC-J
2013-09-22
Typisk Kevin Smith-film av 90-talssnitt. Rätt skön film större delen av tiden, lagom mycket framåtdriv, lagom mycket diskussioner om inget, men som vanligt faller det ihop mot slutet. Svag trea.
smichael
2013-09-18
En av de sämre filmerna jag sett på länge. Jag känner ingen som helst sympati för huvudkaraktärerna, humorn är nästintill obefintlig, alla beter sig extremt orimligt gång på gång (visst att det ska försöka vara en komedi men ändå) och könsrollerna ska vi inte ens prata om..
yrkeschaufföre
2013-07-21
Helt obegriplig men (bitvis) väldigt rolig men den är för rörig för ett högre betyg. Allra bäst var när William kallade Rene "Brenda"
lancell
2013-07-19
Hatar hur absolut ingen beter sig normalt i denna fil eller i Clerks, och skådespeleriet är ändå inte så bra, utom faktumet att de får lära sig långa och komplicerade manus, men det gör bara alla konversationer så konstiga.
Visa äldre kommentarer »