2.1
2.1
Mammas pojkar
Två vuxna bröder tänker arrangera ett heavy metal-konvent i sin sömniga lilla by. Deras mamma är byns präst som oroar sig över sönerna och vill att de ska växa upp och skaffa familj. Byns unga lärarinna och line dance-instruktör sätter brödernas hjärtan i brand. I hemlighet, bakom varandras ryggar, startar en kamp om hennes hjärta.

Originaltitel | Mammas pojkar |
Alternativ titel | Metal Brothers |
Regissör | Ulf Malmros |
Manus | Ulf Malmros |
Genre | Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Lotta Tejle, Johan Östling, Björn Starrin, Kjell Bergqvist, Mia Skäringer, Tuva Novotny, Tomas Tjerneld, Carina Ekman, Lena Wallman-Alster, AnnSofi Nilsson, Rustan Christensson, Tobias Norelius, Håkan Berg, Tova Starrin |
Skräp! Jag drog inte ens på munnen!!!
Besvikelse :(
Gillar skådisarna men annars var manuset alldelse för tunt
Varför orkar man ens göra sån här smörja?
ja de blir fan inte roligt, småstads skämt fr värmland, är ute
En av de sämsta filmer jag sett
Bättre än väntat! Jag hade inga höga förväntningar om denna film. Visst, det är otroligt tramsigt och överspelat, men har man sett Malmros tidigare filmer vet man vad som väntas. Storyn är väldigt tunn och bygger mer på karaktärerna än själva handlingen.
Helt OK. Gav mig en hel del skratt - till skillnad från många andra s.k. komedier idag.
En liten svag fyra.
Jag vet inte vad det här skulle gå ut på? Hela historien var inte ens rolig och skådespelarna kändes inte bekväma. Det som var vackert var naturen men hur långt räcker det.