Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Man of Steel


Kal-El, sista sonen av Krypton, adopteras som barn av Jonathan och Martha Kent på Jorden. Hans unika superkrafter håller honom länge från att hitta en plats i samhället, tills en dag då Jorden attackeras och han tar upp manteln som Stålmannen och beskyddar sin adoptivplanet.


Originaltitel Man of Steel
Regissör Zack Snyder
Manus David S Goyer
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Russell Crowe, Diane Lane, Kevin Costner, Laurence Fishburne, Harry Lennix, Richard Schiff, Antje Traue, Mackenzie Gray, Ayelet Zurer, Christopher Meloni, Michael Kelly, Dylan Sprayberry, Cooper Timberline
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4040
Filmnummer 102938

Recensioner

Skapad 2019-12-16 av Newt
Superman Returns från 2006 var en otroligt luddig och inte särskilt bra halvuppföljare till den klassiska Superman-filmserien med Christopher Reeve. Till och med vi som älskar Reeves Superman – o...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av TimBuckley
Det är alltid problematiskt att följa upp en redan klassikerstämplad filmserie eller figur med en ny film. Oavsett om det handlar om Sherlock Holmes, James Bond, Snövit eller Stålmannen. För hel...   Läs mer »

Kommentarer


HerrNenne
2018-10-06
Cavill är suverän och den är riktigt riktigt bra castad. Halva filmen är bra också, men så fort det blir skurkar, sci-fi och konflikt så blir det fantastiskt ointressant och långrandigt. Färgskalan bidrar till den känslan. Det blir till slut för seriöst, för lite glädje. Känns som om den håller på alldeles för länge. Men Cavill är riktigt bra som sagt.
bnw
2018-08-08
Krypton är bortom töntigt. Allt som är designat speciellt för filmen är fult. Tidvis alldeles för filosofisk. Ibland konstigt klippt. Striderna nästan kinesiska i sin överdrivenhet. Återanvänd tråkig story från 1980. Otydligt vad som är vad. Och dessutom tar den aldrig slut.
Robkiller
2018-02-17
Sämsta "mannen av stål" filmen som gjorts hittills. Smällfylld av slagsmål och effekter visst. Handlingen är kass, regin är usel, skådespelarna försöker inte ens... hade de tagit bort en timme med actionscener kanske det hade blivit bättre.
Rai
2018-01-19
Inte min typ av film!!!
Zingostar
2018-01-13
Tråkig. Usel handling
Portugallien
2017-03-26
3-
amotherscrime
2017-02-22
Jag såg denna för kanske 2 månader sedan. Jag minns inte ett dugg.
picklessmulan
2017-01-02
Tyckte denna var rätt bra faktiskt. Bra story men tyvärr alldeles för mycket sprängande. Solid 3
Jamesa
2016-12-11
Ser om den, men ingen förändring. Snygg film räddar 2:an.
produr
2016-12-10
Kom på att jag har sett den förut och då menar jag inte bara filmen utan att jag har sett ALLT förut .En salig ihopkok av dom äldre filmerna .Denna saknar allt som dom har . Znyder gjorde i Dawn of the dead den bästa remake jag sett . Det här är precis tvärtom . Han förstör allt jag älskade med dom äldre filmerna . Ett ord USCH
Visa äldre kommentarer »