Man on a Ledge
Nick Cassidy var en ärlig polis. Nu sitter han i fängelse, dömd för ett brott han inte begått. I desperation tar han första möjligheten han ser att fly, och några timmar senare står han nyrakad i en dyr kostym på utsidan av en hög byggnad i New York...

Originaltitel | Man on a Ledge |
Regissör | Asger Leth |
Manus | Pablo F Fenjves |
Genre | Kriminalare, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Anthony Mackie, Genesis Rodriguez, Ed Harris, Kyra Sedgwick, Edward Burns, Titus Welliver, Felix Solis, William Sadler, Afton Williamson, Pooja Kumar |
Betygsantal | 2084 |
Underhållning som känns lite tunn. 3-.
Det här är bra grejer.
Stark tvåa. Underhållande och så, men alldeles för tunn för att hålla hela vägen ut + att jag hatar lyckliga slut.
Orealistisk med hål i manuset, klischeig absolut - men underhållande
Hyfsat spännande men allting är så otroligt osannolikt att man lite tröttnar... Men helt okej underhållning ändå.
Njae, det håller ju inte riktigt. Men det är mestadels spännande, mycket action. Får en trea som den inte riktigt förtjänar för att jag har en speciell dragning till heistfilmer.
Den här filmen är orimlig karaktärerna, kärleksrelationen mellan huvudrollen och poliskvinnan, slutet är orimligt. Premissen är dålig.
En film med spännande, men överdriven händelseutveckling. Bra fokusering på vad korruption leder till.
Överlag duktiga skådisar kan inte på något sätt undvika att det här vansinnigt långsökta och tillfällighetsdrivna fjanteriet får något annat än en svag tvåa.
Funkar alldeles utmärkt hela vägen, även om epilogen var i fånigaste laget. (8/15)