Man Up
Nancy är en 34 år gammal singelkvinna som tappat tron på kärleken. Bakfull sätter hon sig på tåget till London för att fira sina föräldrars bröllopsdag. När hon av misstag ramlar in på en annan kvinnas blind-dejt inser hon att hon har hittat en man som passar henne och bestämmer sig för att spela med.

Originaltitel | Man Up |
Regissör | Ben Palmer |
Manus | Tess Morris |
Genre | Komedi, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Lake Bell, Simon Pegg, Ophelia Lovibond, Sharon Horgan, Paul Thornley, Ken Stott, Harriet Walter, Rory Kinnear, Olivia Williams, Stephen Campbell Moore, Keir Charles, Phoebe Waller-Bridge, Robert Wilfort, Henry Lloyd-Hughes, Dean-Charles Chapman |
Klassisk romcom, lite mer brittisk humor, men inte lika cheesy som de tenderar att bli, och mer vuxen humor. Men inslag av en seriösitet. Den funkar.
Fartfylld och underhållande film som aldrig hinner bli tråkig. Drar av ett helt betygssteg på Rory Kinnears vidriga karaktär.
Den började ju faktiskt mer lovande än andra filmer i samma kategori och det håller uppe ett tag med underhållande dialog och bra skådespeleri, men sen blir det ju smörigt och förutsebart i sista fjärdedelen av filmen ändå, vilket sänker betyget.
Inte helt perfekt men troligtvis den bästa romantiska komedien på väldigt länge. Jag trodde att romcomen som genre var död men tydligen finns det några ljusglimtar. Bell och Pegg gör starka insatser medan Kinnear är en mycket rolig comic relief.
Väldigt charmig och kul och Lake Bell är fantastisk och Simon Pegg är bra och dom har kemi som funkar och jag gillar faktiskt detta ganska mycket! Lite skavanker här och där men äsch, vad gör väl det!
Stark trea! Oväntat charmig romantisk komedi, en genre jag annars är rätt ointresserad av. Simon Pegg är rolig, men Lake Bell skiner klart starkare här.
Bättre än väntat. Vet inte riktigt vad det är som tilltalar för egentligen är det en ganska ordinär romcom. Skulle kunna tänka mig att det är skådisarna, som lite faller utanför de klassiska romcom-karaktärerna. I vilket fall så hölls mitt intresse uppe genom hela filmen. Och att man särbo inte somnade trots att hon nästan hade sig för det från början, är ett väldigt bra betyg. 7/10
Helt okej. Inget nytt, men Bell och Pegg är roliga att följa.
Svagt klyschigt slut håller på att sänka den till en tvåa men får behålla trean för ett starkt mitten-parti.