Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Management


En resande konstsäljare försöker att skaka av sig en udda motellföreståndare som faller för henne och vägrar att lämna henne i fred.


Originaltitel Management
Regissör Stephen Belber
Manus Stephen Belber
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Steve Zahn, Jennifer Aniston, Margo Martindale, Fred Ward, Woody Harrelson, James Hiroyuki Liao, Tzi Ma, Dominic Fumusa, Mark Boone Junior, Kevin Heffernan, Yolanda Suarez, Katie O'Grady
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 702
Filmnummer 74113

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


supermancover
2018-11-19
Sensmoral: om du stalkar någon tillräckligt länge mot dens vilja så blir den kär i dig till slut. Don't give up!
Krille80
2014-12-30
Jennifer Aniston och Steve Zahn är två skådisar som jag har svårt att motstå då det alltid finns något väldigt sympatiskt över dem. Här lyckas de båda uppvisa sina komiska liksom sina dramatiska talanger i en film som på samma sätt blandar genrerna. Det är de starka dramtiska scenerna som lyckas förmedla känslor på ett väldigt äkta sätt som stannar i mitt minne medan övriga innehållet kommer falla lätt i glömska. Jag är glad jag såg filmen men jag kommer inte återvända.
ellenori
2014-01-21
Fattar inte varför hon vill vara med han!
Larsson4
2014-01-15
knäppaste filmen på länge, mycket som inte är trovärdigt och stundtals väldigt seg.. dock vissa roliga scener och kommentarer.Woody lyfter filmen!
jonbo
2013-04-26
Tidsfördriv som funkar, utan större eftertanke.
MMeedendorp
2013-04-09
Den funkar när man är hemma och är sjuk, men lite mysig är den allt.
ziferN
2012-07-29
Charmig och underhållande film som fungerar att fördriva tiden med men mot slutet blir den en aning klyschig och förutsägbar. Jag är heller inget fan av Aniston men Steve Zahn fungerar alltid att kolla på, lika härlig person som alltid! Så ja, filmen fungerar som tidsfördriv för stunden. Svag trea.
Gigi1943
2012-03-05
Ganska tråkig faktiskt (och lite löjlig med rumpklapp som aldrig skulle förekomma i verkligheten ...), men Aniston är ju himla söt. Jag tror jag sov en del i mitten, men det gjorde inte nåt för slutet var ju så förutsägbart så man bara himlade med ögonen. Suck, hur svag poäng får man ge en film?
Bredman
2012-03-04
Bra utan att glänsa
PierreLunaire
2012-03-03
Fredag kväll och man borde välja något egenvalt istället för TV:s magra utbud. Efter 15 min valde vi dock att låta filmen fortsätt. Och ska jag vara ärlig blev jag glatt överraskad. Ingen storslagen film, men oväntat bra ändå. Ingen stark 3:a, men till fredagsmyset kan den vara värd sina poäng.
Visa äldre kommentarer »