Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Människojakt på djävulsön


Ett fångskepp har förlist under en storm i Karibiska havet och löjtnant Claude de Ross och några av fångarna lyckas rädda sig i land på en okänd vulkanö. Men deras lättnad förbyts snart i oro och skräck, när de börjar bekanta sig med ön. En av männen dödas mystiskt och de finner tecken på att man bedriver voodoo. Så dyker Edmond Rackham upp. Han säger sig äga ön och gör klart för männen att de inte är önskvärda. Men när han får höra att Claude är läkare, ändrar han ton. Han vill att Claude ska bota en professor Marvin, som är svårt sjuk. Professorn och hans dotter tycks vara mer eller mindre fångar hos Rackham, och Claude upptäcker att Marvin sysslar med mystiska experiment. Claude anar att experimenten har ett samband med de hemska varelser han sett på ön, varelser som är till hälften människor, till hälften fiskar.


Originaltitel L'isola degli uomini pesce
Alternativ titel The Island of the Fishmen, Screamers, Something Waits in the Dark
Regissör Miller Drake, Sergio Martino
Manus Cesare Frugoni, Sergio Martino, Luciano Martino, Sergio Donati
Genre Skräck, Science Fiction, Äventyr, 70-tal
Skådespelare Barbara Bach, Claudio Cassinelli, Richard Johnson, Joseph Cotten, Beryl Cunningham
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 71
Filmnummer 15185

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ItalyErik
2021-04-18
Lite seg start, men sen tar sig filmen och blir riktigt rafflande italiensk underhållning! Många härliga ingredienser i en och samma film.
Bumbi78
2014-09-19
Efter en omtitt på en fin oklippt dvd kan jag fortf konstatera att detta är ett riktigt skönt äventyr med lite skräckinslag. Martino blandar och ger oss lite av varje.
Raggarn
2013-03-11
Den här är ändå skön. Dock va mitt ex rätt så mörk och dålig kvalitet så i en del scener fattar man ingenting när dom famlar runt i mörkret.
Bumbi78
2010-08-19
En rätt korkad historia som överlever pga sitt höga underhållningsvärde. Fisksnubbarna ser helt okej ut och det rullar på rätt bra med underjordiska skatter och annat lull-lull. Mr Martino hade antagligen "the Island of Dr Moreau" som sin inspirationskälla misstänker jag. Inte för att det spelar nån större roll i en sån här produktion, men Barbara Bach var verkligen en urusel skådespelerska.
mörtson
2010-04-01
Island of Dr.Moreausk matiné äventyr med gummi fiskmän! Den här filmen bollar med många sköna teman i luften samtidigt! Riktigt solid italiensk underhållning!
Sangraal
2009-11-08
Fiskmännen är riktigt häftiga och de låter dessutom precis som Godzilla. I övrigt var filmen överraskande välgjord och intressant. Lite halvseg på sina ställen, men samtidigt väldigt bra på andra. Stark trea!

2009-03-03
Skön titel, den här måste jag se.
DanielMott
2008-11-05
Fierce!
akasava
2008-09-27
Bättre än "Mountain of the cannibal god", men den här hade kunnat göras så mycket bättre. Den ger ett sken av någonting väldigt bra och underhållande - men levererar inte.
idd
2007-11-13
martino kan många genrer å en av dem är helt klart äventyr! här görs en fin variant av "island of dr moreau" med coola (å sympatiska) monster, en galen vetenskapsman å en hårdnackad karlakarl till hjälte! tack martino! 3+
Visa äldre kommentarer »