Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Manolos magiska resa


Manolo är en ung man som slits mellan sin familjs förväntningar och sina egna drömmar. Innan han väljer vilken väg han ska ta så tvingas han möta sina största farhågor under ett otroligt äventyr som utspelar sig i tre helt fantastiska och magiska världar.


Originaltitel The Book of Life
Regissör Jorge R Gutierrez
Manus Jorge R Gutierrez, Douglas Langdale
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Romantik, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Channing Tatum (röst), Zoe Saldana (röst), Diego Luna (röst), Christina Applegate (röst), Ice Cube (röst), Kate del Castillo (röst), Ron Perlman (röst), Hector Elizondo (röst), Ana de la Reguera (röst), Danny Trejo (röst), Carlos Alazraqui (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 301
Filmnummer 111075

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2018-01-28
Varken imponerande eller dålig. Balanserar mellan en tvåa och en trea. (6+/15)
karlmats
2017-10-08
Sjukt snygg animation och att det påminner om Grim Fandango en aning, speciellt andra halvan är ju helt klart ett plus. Storyn är väl ingenting märkvärdigt egentligen och kvinnoskildringen är typiskt Hollywoodiansk och ganska kass även om Maria försöker få lite att säga till om. Men det är ganska underhållande ändå och det visuella tar över och får mig att vilja sätta en 3a på det här. Det mexikanska temat bryter av från normen så helt generiskt blir det aldrig.
KalleB
2017-06-24
Underbar estetik, påminner om Grim Fandango
peterclash
2016-09-11
Bästa barnfilmen på länge.
supermancover
2016-08-20
En svaaag fyra, men ändå en fyra. Både jag och de andra jag såg filmen med skrattade och sjöng med om vartannat. Superhärlig film som var ypperlig för fredagsmys. Tyckte mest om grisen egentligen, men också mycket om att Maria hade så mycket pondus och var väldigt girlpower-ig.
Bengt_a
2015-05-15
Intressant animerad, bra musik, bra budskap, och väldigt romantisk
foppa99
2015-04-16
Fint me mycket kärlek o bra musik
HappyBecca
2015-03-15
Den här filmen är ett färgspäckat, vackert och något humoristiskt äventyr jag gärna upplever igen. Den Mexikanska kulturen, musiken och deras sätt att minnas sina nära och kära är så vackert och underbart. Dock håller jag med om att en så modern film kunnat frångå könsroller och på så sätt gjort filmen till en riktig höjdare.
rickardc89
2015-01-23
Nja.. Storyn var sådär
VincentMalloy
2015-01-15
Kul med lite mexikansk kultur. Rätt smart att fira döden. Genom det så lever man garanterat ett mer öppet liv istället för att frukta det oundvikliga i hela sitt liv och avstå en del nöjen på grund av rädsla..
Visa äldre kommentarer »