1.2
1.2
Mara
Jenny plågas av minnena från ett brutalt mord hon bevittnat som barn och bestämmer sig i vuxen ålder för att konfrontera sina demoner. Tillsammans med fyra vänner återvänder hon till platsen för mordet ? ett ensligt hus på landsbygden där flera fasor lurar.

Originaltitel | Mara |
Regissör | Åke Gustafsson, Fredrik Hedberg, Jacob Kondrup |
Manus | Åke Gustafsson, Fredrik Hedberg, Jacob Kondrup |
Genre | Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal |
Skådespelare | Angelica Jansson, Cecilia Samuelsson, Emelie Frantz Nilsson, Philip Hansell, Mia Möller, PO Möller, Pidde Andersson, Martin Brandt (III) |
Långdragen och styltig lågbudgetskräckis som inte bjuder på något originellt eller intressant ö.h.t. Att visa några bröst och låta huvudkaraktären mest gå runt i underkläder hjälper föga. Svag betygstvåa.
Filmen är faktiskt rätt så nära en 3:a. Har sett så otroligt mycket sämre svensk skräck så¨att se en som var skaplig gjord var riktigt skönt.
Skräckfilm utan skräck, drama utan drama, porrfilm utan porr. Usel beyond alla gränser.
Usel bortom varje beskrivning.
Hedberg, Kondrup och Gustavsson har mycket kvar att lära sig om filmskapande. Lättklädda tjejer hjälper inte om dom vill göra rysare. Det värsta är att ingen satte stopp för dom.
En usel film på alla plan och på alla sätt och vis.
Hur svårt är det att göra en skapligt bra film?
Försöka räcker inte alltid. En svensk skräckfilm som lägger sig på listan av det sämsta jag har sett i filmväg.
Sämsta svenska film som gjorts. I alla fall som utgett sig för att vara en seiös film. Vart ska man börja? Det bedrövliga manuset? Den värdelösa regin? Skådisarna?! Se aldrig!
Ma....kalöst skitkass........