2.4
2.4
Marco Polo
Tv-filmatisering av Marco Polos äventyr i Kina. Hans memoarer om livet vid Khanens hov har gjort honom till en legend.

Originaltitel | Marco Polo |
Regissör | Kevin Connor |
Manus | Ron Hutchinson |
Genre | 2000-tal, Äventyr |
Skådespelare | Brian Dennehy, B D Wong, Ian Somerhalder, Alan Shearman, Melissa Sue Anderson (röst) |
till och med ian somerhalder var dålig i den här.
Löjlig film med många retsamma sakfel, dåliga skådespelarsprestationer samt otrilogt dåligt manus med pinsamma tydliga vinklingar. En klar besvikelse, tyvärr.
Låååååång
Nej filmen är alldeles för lång och blir lite "sliskig" istället för intressant.
BRA !! Blir nyfiken på fler skildringar kring Marco Polo.
Ett riktigt skämt faktiskt. Finns några riktiga kalkonscener. Gillar speciellt en scen sent i filmen där Marco ska dödas av ett gäng. Han slänger då juveler och gänget kastar sig över dem. Då kommer en onding, gänget kastar juvelerna i luften och springer därifrån. Oerhört kul, fast det inte riktigt är meningen. Sen att Marco Polo troligtvis var en mytoman är en annan sak.
Mycket välgkord. Bra skådespelare, kostym och naturbilder.
Men lite pinsamt att en västerlänning spelar Kublai Khan. I överigt mycket bra. Man slipper löjliga specialeffekter a la Gladiator.
Uselt gjord och oändligt lång..
Jävla seg, jag somnade till minst två ggr. Skön handling i övrgit, bra kostym etc, men inte något tempo direkt och de behöver för dessa 165 min!
En välkänd västerländs skådespelare som Kublai Khan - det är pinsamt nog att alla pratar engelska.
Allting är väldigt budget. Men det är samtidigt charmen också.