2.6
2.6
Maria Wern - Alla de stillsamma döda
En kvinna anmäler sin man, en mycket framgångsrik advokat i Visby, försvunnen samtidigt som en minkfarmare hör av sig om hot och trakasserier ute på sin gård.

Originaltitel | Maria Wern - Alla de stillsamma döda |
Regissör | Erik Leijonborg |
Manus | Fredrik T Olsson |
Genre | Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Eva Röse, Peter Perski, Reuben Sallmander, Allan Svensson, Ulf Friberg, Anja Lundqvist, Thomas W Gabrielsson, Moa Silén, Anastasios Soulis |
Helt okej.
Fy, jag ser dessa filmer när det inte finns något annat!!!
Ganska hyfsad men egentligen bara värd en tvåa. Den tredje stjärnan blir det för gotlandsmiljöerna.
En Maria Wern film. Storyn är inte så genomtänkt, manuset är inte så bra heller. Jag ger en tvåa.
Helt ok, bra tempo iaf till skillnad från skit som Hypnotisören där det i de första 45 minuterna inte hänt ett skit.
En dålig film helt enkelt. Överspel och överdramatisering. Och så var det det där med minkfarmsaktivister, suck! Betyget blir en 2;a.
Godkänd deckare. Det känns dock som att ville lite för mycket och storyn känns inte särskilt realistisk, men som underhållning är det helt okej.
Typisk dussindeckare, ok, men inte mer. Samma nivå som föregångaren "Stum sitter guden".
Bättre än den förra, speciellt mot slutet. Klarar bechdeltestet, på håret.
Lite små seg och satt och höll på med annat utan att känna att jag missade något av att kolla bort ibland.
Men slutet drog upp filmen riktigt bra, var inte beredd på det alls.