2.6

Maria Wern - Alla de stillsamma döda

En kvinna anmäler sin man, en mycket framgångsrik advokat i Visby, försvunnen samtidigt som en minkfarmare hör av sig om hot och trakasserier ute på sin gård.

Originaltitel Maria Wern - Alla de stillsamma döda
Regissör Erik Leijonborg
Manus Fredrik T Olsson
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Eva Röse, Peter Perski, Reuben Sallmander, Allan Svensson, Ulf Friberg, Anja Lundqvist, Thomas W Gabrielsson, Moa Silén, Anastasios Soulis

Zebulonm
2022-07-15
Helt okej.
2021-07-12
Fy, jag ser dessa filmer när det inte finns något annat!!!
Nalleman
2019-06-29
Ganska hyfsad men egentligen bara värd en tvåa. Den tredje stjärnan blir det för gotlandsmiljöerna.
Rele
2016-09-23
En Maria Wern film. Storyn är inte så genomtänkt, manuset är inte så bra heller. Jag ger en tvåa.
Sarlac
2013-12-20
Helt ok, bra tempo iaf till skillnad från skit som Hypnotisören där det i de första 45 minuterna inte hänt ett skit.
Albion
2013-04-22
En dålig film helt enkelt. Överspel och överdramatisering. Och så var det det där med minkfarmsaktivister, suck! Betyget blir en 2;a.
Xenox
2012-08-06
Godkänd deckare. Det känns dock som att ville lite för mycket och storyn känns inte särskilt realistisk, men som underhållning är det helt okej.
Luciphere
2012-04-09
Typisk dussindeckare, ok, men inte mer. Samma nivå som föregångaren "Stum sitter guden".
Grillo
2011-09-14
Bättre än den förra, speciellt mot slutet. Klarar bechdeltestet, på håret.
Kajsa91
2011-07-28
Lite små seg och satt och höll på med annat utan att känna att jag missade något av att kolla bort ibland. Men slutet drog upp filmen riktigt bra, var inte beredd på det alls.