Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

The Marker


Matt är en föredetta polis vars liv har gått utför sedan han blev sparkad. När han möter en mystisk man får han en sista chans att ordna upp sitt liv och sina spelskulder...


Originaltitel Pistol Whipped
Alternativ titel Marker
Regissör Roel Reiné
Manus J D Zeik
Genre Action, Drama, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Steven Seagal, Paul Calderon, Lance Henriksen, Samantha Ryan Maisano, Lydia Jordan, Fernando Chien, Bernie McInerney, Blanchard Ryan, Arthur J Nascarella, Mark Elliot Wilson, Wass Stevens, Toru Ohno, Renée Elise Goldsberry
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 199
Filmnummer 58913

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bomkia
2013-10-16
Seagal försöker för en gångs skull göra nån slags djupare karaktär än sin vanliga "Jag är en fd CIA-agent". Problemet är att det är så förutsägbart och tröttsamt att det endast slöar ner filmen. Det enda man har att se fram emot är ett fåtal trista fighter och shoot-outs utan någon som helst intensitet. Undvik. 1a.
RichardEk
2013-07-17
Ännu en Seagalfilm, men med lite annan ingång. Seagal är försupen, spelberoende, inte den präktiga karaktär han ofta annars spelar. Det syns till och med i hans ansiktsuttryck, till och från. Men förutom det är det 'business as usual', det skjuts och slåss i en handling som inte är särskilt originell och inte heller speciellt bra berättad. Seagals 30:e film är varken hans bästa eller sämsta.
Hanness
2013-06-30
Brukar tycka Seagal är underhållande men här var han det då inte.
Gordyal
2013-05-07
Än en gång ger han oss det vi behöver och vill ha: smockor, armvridningar och låga sparkar - alltihop med samma feta ansiktsuttryck. Tufft b-action-soundtrack. Synd bara att han måste ha en ungjävel som springer omkring - där rök trean! (6+/15)
picklessmulan
2011-06-04
Filmen börjar otroligt bra för att vara Seagal. Men den faller rejält sista halvtimmen tyvärr!! Går att se men inget man lägger på minnet.
MetalJukebox
2010-07-15
Lite otippat av Seagal att spela en karaktär som har problem. Intressant.

2010-06-15
Bra Seagal film. 2a
dudson
2010-03-12
Inte Sigges sämsta Men 78 mil bort från hans Bästa med;( Men Lance Henriksen är med så det lyfter filmen Mkt bara Därför!! Annars är det som Vanligt Sigge går mest runt å ser Trött å tjurig ut..Just ja glömde jag nämna Ostopp-bar..Rätt Dassigt Manus tyv,,så filmer lyfter alldrig..Men vad kan man begära från en film som heter Pistol-whipped Hmm...
ziferN
2009-07-04
Typiskt Seagal film.
FilmGuden
2009-06-08
Inleder som något av Seagals bättre av högen med filmer. Men faller tillbaka till det vanliga snittet i slutändan. Jättekul med en storhet som Lance Henrikssen. Men han syns inte i många scener.
Visa äldre kommentarer »