Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Marley och jag


Nygifta John och Jennifer Grogan skaffar sig en hund, Marley. Men Marley har inga planer på att snällt foga sig som husdjur och paret Grogan får kämpa med en hund som gör lite som han själv vill, men som till slut kanske kan lära dem något om livet.


Originaltitel Marley & Me
Alternativ titel Marley and Me
Regissör David Frankel
Manus Scott Frank, Don Roos
Genre Drama, Komedi, Familjefilm, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Owen Wilson, Jennifer Aniston, Haley Bennett, Eric Dane, Alan Arkin, Nathan Gamble, Clarke Peters, Marc Macaulay, Sandy Martin, Haley Hudson, Jennifer Wiener, Kathleen Turner, Ann Dowd
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3926
Filmnummer 67001

Recensioner

Skapad 2019-12-20 av pooptroop
Det här är en film för alla som älskar hundar. Eller för den som förundras över att Jennifer Aniston alltid verkar ha styva bröstvårtor. Men mest för hundälskare. För det är just mannens ...   Läs mer »

Skapad 2019-12-18 av sethgecko
John och Jennifer Grogan (Owen Wilson och Jennifer Aniston) är ett nygift par som bestämmer sig för att bilda familj. De jobbar båda som journalister och bestämmer sig för att så sakteligen bil...   Läs mer »

Skapad 2019-12-14 av Rollywood
Det nygifta paret John och Jennifer Grogan vill ha lite mer spänning i tillvaron så de bestämmer sig för att skaffa en gullig liten hundvalp. Vad de inte vet är att hundvalpen \"Marley\" är den ...   Läs mer »

Skapad 2009-04-04 av DanielMott
John Grogans självbiografiska storsäljare Marley och jag kom ut 2005 och det var väl mer eller mindre självklart att en film skulle göras förr eller senare. Jag fick boken av en vän och tyckte ...   Läs mer »

Kommentarer


Dragonetheren
2017-10-26
Börjar lite flamsigt och så men framåt halva filmen så växer sig historien och filmen skildrar hyfsat livets upp och nedgångar på ett roligt och bra sätt.
Rai
2017-09-29
Otrolig larvig film. Passar inte mig!!!
okidoki
2016-12-16
Ken och Barbie och en odräglig hund. Orkar inte se färdigt.
HansMoleman
2016-08-21
En film utan en egentlig riktig handling.
Tatty
2016-08-15
Första gången jag såg filmen grät jag massor när jag såg klart filmen. Den berörde mig så starkt och hårt att jag var ledsen över filmen i några dagar. Så sann, stark, rolig och bra film men klarar inte av att se den igen så såg jag den igen för andra gången så grät jag lika mycket. Två andra filmer som berör mig riktigt lika starkt är Hachiko och Red dog. Klarar inte av att se de här tre filmerna med hundar. Gråter bara massor då.
wiberga
2016-06-20
Läste boken då jag hittade den hemma i min kusins bokhylla. Brukar inte falla för liknande böcker men denna gillade jag verkligen. På några dagar hade jag läst ut den, med tårar i ögonen under de sista sidorna. Därefter blev det till att kolla på filmen och hoppas att den inte var alltför tramsigt gjord. Jag blev glatt överraskad vilket djup filmen hade trots den komedi-aktiga början. Den blir bara bättre och bättre och i slutet kan jag inte låta bli att gråta (igen). Riktigt bra! Når inte riktigt en femma men absolut en stark fyra.
embr91
2016-02-05
Jag trodde verkligen det skulle vara en tramskomedi, och hoppades på att hunden inte skulle prata. Typ den nivån. Men är glatt överraskad att det var en mysig film om en fin relation.
Totenkopf
2015-03-07
Tycker den tippar över mer på dramasidan än på komedi. Bra då den inte var för tramsig av sig.
Krille80
2015-01-02
Jag hade förväntat mig en lättsam romantisk komedi med fokus på hunden Marley. Nu fick jag allt detta men samtidigt fick jag ett drama om svårigheten att mogna och bli vuxen, förverkliga sig själv skaffa familj, vårda och ha relationer och vilken fantastisk kraft kärleken till sitt husdjur kan vara. Det finns mycket fint och bra i denna film i sina delar men tyvärr är det för mycket i en och samma film för att det ska bli en bra helhet. Helt fel är det dock inte.
mawlen
2014-08-11
kommer inte ens ihåg hur den var! då är det ett ganska dåligt betyg, finns små ställen där den är lite rolig men de är långt ifrån tillräckligt. ingen story alls!
Visa äldre kommentarer »