Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Marmaduke


En förortsfamilj flyttar till ett nytt område med deras stora och älskvärda grand danois, som har en tendens att ställa till oreda var han än går.


Originaltitel Marmaduke
Regissör Tom Dey
Manus Tim Rasmussen, Vince Di Meglio
Genre Komedi, Familjefilm, 2010-tal
Skådespelare Christopher Mintz-Plasse (röst), Owen Wilson (röst), Sam Elliott (röst), Steve Coogan (röst), Emma Stone (röst), Jeremy Piven (röst), Fergie (röst), Marlon Wayans (röst), George Lopez (röst), Kiefer Sutherland (röst), Damon Wayans Jr (röst), Lee Pace, Judy Greer, William H Macy, Finley Jacobsen, Caroline Sunshine, David Walliams, Glenn McCuen, Heather Doerksen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 342
Filmnummer 81242

Recensioner

Skapad 2019-12-14 av Mewtito
Jag hoppas innerligt att det inte var någon på denna jord som förväntade sig ett mästerverk med Marmaduke; filmens reklamer och allmän marknadsföring var horribel och hur någon kunde tycka att...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2022-10-15
Fånig och tramsig film med fjantig humor. Förstår att barnsliga vuxna gillar detta...
Stygga-Vargen
2016-10-11
Tokrolig och underhållande film med skön humor.
Krille80
2015-01-11
Filmens första 10 minuter är en fullträff som familjefilm. Under dessa inlednde 10 minuter är tempo, humor, berättande och energi helt suveränt. Tyvärr håller detta inte och filmen faller. Filmen är dock helt OK i sin helhet tack vare delar som riktigt bra röstarbete från Owen Wilson som Marmaduke, att man använder sig nästan uteslutande(vilket jag föredrar) av riktiga djur i djurollerna och ytterst lite fullt ut animerade hundar, humor som fungerar även för vuxna och ett bra soundtrack.
Taandborste
2014-01-28
Rätt söt, men festande hundar? Nej, tack...
embr91
2014-01-06
Det finns en negativ sak med att jobba på ett fritids för barn och ungdomar. Och det är att man får se filmer som denna, dubbad på svenska!
Fretoosman
2013-02-03
Ah hell naw!

2012-08-13
Helt ok talande-bisjer-film.
snyltare
2012-07-22
Det är bra gjort med hundarna, och sen så tycker jag att det är hjärtskärande att den där hunden är så klok. Så det blir en trea även om historien är självklar på alla sätt. Och lite lam.
yrkeschaufföre
2012-02-13
Jag är lite besviken eftersom jag trott att det skulle vara en animerad hund, ungefär som Scooby-Doo. Men handlingen och rösterna var tillräckligt vuxna för att tilltala mig.
jennah
2012-01-30
Jag är allergisk mot talande djur. Jo, men på riktigt. Denna film valde de att visa på flyget när jag reste till Gran Canaria och det var jämförbart med tortyr.
Visa äldre kommentarer »