Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Marple: Towards Zero


Miss Marple besöker en gammal vän, lady Tressilian som ställer till med fest. Bland gästerna finns tennisstjärnan Nevil Strange och hans vackra fru Kay. Även Nevils före detta hustru, Audrey, är där. På festen träffar Marple också den excentriska Treves som berättar om en barnamördare som aldrig blivit fälld för sitt brott. Nästa dag hittas Treves död och Marple inser snart att svek, hämnd och svartsjuka är viktiga ledtrådar för att få fast mördaren.


Originaltitel Marple: Towards Zero
Regissör David Grindley
Manus Kevin Elyot
Genre 2000-tal, Kriminalare, Drama, Mysterium
Skådespelare Geraldine McEwan, Eileen Atkins, Tom Baker, Saffron Burrows, Alan Davies, Julie Graham, Paul Nicholls, Julian Sands, Zoe Tapper, Greg Wise
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 131
Filmnummer 48044

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2018-01-06
Inte min typ av film, för långt tempo och seg!!!
Krille80
2015-01-16
Geraldine McEwan i ytterligare en TV-film i rollen som Miss Marple(Agatha Christies klasiska deckarkaraktär). Även denna gång är filmen fylld med sevärda och duktiga skådespelare. Själva historien är mer ojämn och blir först riktigt stark på slutet. Historien fungerar men det är inte en av de starkaste historierna i Miss Marple-universumet, i alla fall inte utifrån denna filmatiseringen. 3+
Tonti
2013-05-28
Trodde den var från tidigt nittiotal när jag såg den men den b-estetiken är i alla fall trevligare än att det skulle se ut som CSI. Själva miss är ju trevlig men det är jävligt klumpigt i övrigt. Men lite kul.
Biolm
2011-07-25
vaaaaaaaaa? var den feta killen paul nicholls 8OOOOOOOO shit vad jag kom ihåg han snyggare i den där serien...
yrkeschaufföre
2010-10-26
Rörigt och lite sökt! Men som alltid snyggt och gulligt.
Keiji
2007-07-11
En helt okej film från Agatha böckerna. McEwan gör som vanligt ett utmärkt jobb som miss Marple.
MaraJade
2007-07-11
Ett synnerligen intressant och underhållande avsnitt. Miss Marple har inte en så framträdande roll i detta avsnitt, men hon finns alltid med på ett hörn.