Mask of Murder

En seriemördare går lös. Polisen lyckas spåra upp och döda honom i en våldsam eldstrid. Men morden fortsätter. Vem är den verklige mördaren? Eller finns det ytterligare en mördare som överträtt vansinnets sköra gräns? Bara en person vet svaret. Mördaren själv...

Originaltitel Mask of Murder
Alternativ titel The Investigator
Regissör Arne Mattsson
Manus Volodja Semitjov
Genre Thriller, Mysterium, 80-tal
Skådespelare Christopher Lee, Rod Taylor, Sam Cook, Valerie Perrine, Heinz Hopf, Frank Brennan, Hjördis Petterson

2016-05-30
Det uppstår betydligt mer frågor än svar i denna mer än lovligt taffliga mördarthriller. Några större försök till spänning finns här inte och hade den inte haft en stor svensk anknytning hade jag antagligen aldrig ens sneglat åt eländet. Christopher Lee´s medverkan är åtm klanderfri även om man undrar vad i helsike vad gjorde här.
Dele
2014-11-26
Tråkig och tafflig historia med styltig dialog.
Korben_Dallas
2013-12-08
Christopher Lee`s scener är dem ända bra, tyvärr är dem få, men de räcker ändå inte till en 2:a då även alla mord sker på exakt samma vis, vilket bara är fantasilöst å billigt.
Raimo_1985
2013-11-17
Svag tvåa på denna. Roligt att den är uppenbart sponsrad av Saab och att Heinz Hopf för en gång skull spelar ett offer. Och han gör det jävligt bra! Hans insats tillsammans med den svenska dialogen på engelska (det är som i en svensk film, fast de snackar engelska) är behållningen. Lee är väl bra också.
dudson
2010-04-01
Nej och åter Nej!!En svensk Kass lågvatten-film..!!Hur kom Christofher Lee med i den här Piss filmen kan man verkligen undra..Stor Tönt varning utfärdas..den så kallade handlingen är så Åsa Nisse man kan komma!=( Bara Undvika sörjan helt Enkelt!!
Necross
2010-03-07
Björn J:son Lindhs musik är det enda som får någorlunda godkänt här. Plågsamt.
precineadd
2010-01-19
c-sleaze måste vara ofrivilligt roliga, annars blir dom mest grynig gröt.
FabianBom
2009-08-08
kult med filmen är den ä inspelad i sverige

2003-12-22
Snygg och sleazig liten thriller som är väl värd att ses.