Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Masked and Anonymous


Filmen handlar om en artist som det går dåligt för och som måste göra en comeback till en välgörenhetskonsert.


Originaltitel Masked and Anonymous
Regissör Larry Charles
Manus Bob Dylan, Larry Charles
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Bob Dylan, Jeff Bridges, Penélope Cruz, John Goodman, Jessica Lange, Angela Bassett, Ed Harris, Luke Wilson, Fred Ward, Mickey Rourke, Val Kilmer, Steven Bauer, Bruce Dern, Giovanni Ribisi, Chris Penn, Christian Slater, Michael Paul Chan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 245
Filmnummer 14026

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-09-27
När det gäller skådespelarna (bortsett från Dylan) och musiken finns det inte mycket att klaga på. Storyn är väl bra men kunde ha berättats bättre. Duger att slötitta på en regnig eftermiddag men det är väl också allt. Svag 2:a.
DrT
2013-04-07
Det stora problemet med den här filmen är det faktum att Bob Dylan inte klarar att hålla upp den. The End.
Letterpantz
2012-09-29
För musiken!
diskborste
2012-06-01
Verkar som den avdankade kändiseliten mer än gärna hoppar på karucellen när Dylan medverkar i en film.
waterfall
2012-05-09
Dylan = vansinnigt dålig skådis
Anonymus
2012-05-04
En makaber samling talanfulla skådespelare alla med olika stilar och framtoning, dock blir ingen riktigt framtädande förutom Bob Dylan som är extremt fattig på repliker och som närmast verkar anstränga sig för att inte skådespela. Musiken är väldigt medelmåttig och jag hade väntat mig betydligt mer av Bob Dylan, framförallt när hans musik ger en hel del rum i filmen. Börjar bra, tappar nästan allt på vägen och mynnar ut i nästan ingenting. Bra idé men tyvärr mest ett slöseri av talang.
vieekk
2010-10-09
Många stora och grymma namn i rollistan, men lite väl tunn story. Dylan coolar runt som den katt han är, men den största behållningen är väl ändå hans musik som tyvärr nästan har remixats till oigenkännlighet. 2+/5
Les_Sourcils
2010-05-16
En annorlunda film som antingen sög, eller var väldigt bra, och jag gick med väldigt bra. Jag gillar manuset mycket, även om det som Dylans låtar och många konstverk, kan ses på olika sätt och betyda mycket. Virrigt, utan någon bestämd riktning, men ändå väldigt bra och tankfullt. Många bra skådisar, Dylan var dock inte en av dem, men på något sätt så började jag acceptera hans karaktär på nåt konstigt sätt, men fortfarande inte bra.
danred
2010-03-31
när man ser på denna filmen som man lyssnar på en dylan-låt blir den ännu bättre...
swampblues
2010-01-16
Det känns som om det var tänkt att bli en riktig film,men sen spårade den ur och blev en film om Dylan och hans musik.Virrig och flummig .Men om man gillar Dylan är det här en skön film med mycket musik och annorlunda covers på Dylanlåtar.
Visa äldre kommentarer »