Mästerkatten

Svärd kommer att korsas och hjärtan kommer att krossas i det här äventyret med en av de mest älskade figurerna i Shreks universum - Mästerkatten. Det är en riktig skrävlarhistoria om Mästerkattens ungdom då han slog sig ihop med mästerhjärnan Humpty Dumpty och den gatusmarta Kitty för att stjäla den berömda Gåsen som lägger gyllene ägg.

Originaltitel Puss in Boots
Regissör Chris Miller (I)
Manus Tom Wheeler
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Antonio Banderas (röst), Salma Hayek (röst), Zach Galifianakis (röst), Billy Bob Thornton (röst), Amy Sedaris (röst), Constance Marie (röst), Guillermo del Toro (röst), Mike Mitchell (IV) (röst), Latifa Ouaou (röst), Chris Miller (I) (röst)

Skapad 2019-11-09 av Mihon86
Katt-a-losal Underhållning! Puss in Boots är i flera år ute efter att betala tillbaka en skuld. En skuld som fördrev honom från hans hem och vänner. En chans dyker upp då han möter Kitty Soft...   Läs mer »

Bokföringsprogrammet Mineko

Tatty
2021-11-06
Gillar den. Ganska okej film.
Ful_fisk
2020-06-02
Ganska lat film som mest plockar ihop lite gamla beprövade klichéer att bygga story kring än fräscha idéer med tanke bakom. Ett par skratt och visst passerar den utan att man stirrar på klockan, men ändock klart svagare än samtliga Shrek-filmer.
BarryHero
2018-12-31
Wow enda kommentaren 2018! Överraskande bra. Möjligen rätt simpel story men den är spännande och väldigt välanimerad. Tyckte den var underhållande och det tyckte även halvsyskonen (4 och 6).
2017-12-12
Inte bra alls!!
stoked87
2017-05-04
mysig!!!
2016-10-25
Kissen var betydligt roligare i Shrek-filmerna. Här är han bara tråkig och storyn är väldigt tunn.

2014-12-08
Det brukar sällan vara ett framgångsrecept att göra fristående filmer på karaktärer från andra sammanhang, men döm av min förvåning när det visade sig att denna var riktigt bra. Toksnygg, rolig och härlig story!
Gordyal
2014-11-01
Tjosan i helvete! Jag vet inte... Kanske beror det på att jag hade exakt rätt mängd öl i kroppen, men jag var fan paralyserad genom hela filmen. Mästerkatten fuckar all jävla "over-the-top-action" i arslet, och den får Disneys tyngsta klassiker att blekna. Hårdkokt som en spaghetti-western, fartfylld som Speed (var på 80-talet, innan den blev trött och pinsam), och dessutom väldigt rolig. Imorgon har jag ångrat mig. Jag vet att jag kommer att sänka betyget då jag ser om den, men fram till dess: eat my shorts! (13-/15)
foppa99
2014-09-03
KATTastrof
Hengman
2014-06-29
Lite kul i början. Men sen blir den sådär lam och seg som bara animerade barnfilmer blir.