Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Masters of Horror - Homecoming


Sjätte delen av skräckserien Masters of Horror. I denna filmatisering av novellen Death and Suffrage återuppstår amerikanska soldater från döden men istället för att, som zombies brukar, äta människor försöker dessa enbart få stopp på kriget i vilket de dött.


Originaltitel Masters of Horror - Homecoming
Regissör Joe Dante
Manus Sam Hamm
Genre Kortfilm, Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Dexter Bell, Beverley Breuer, Sean Carey, Candus Churchill, Nathaniel DeVeaux, Jason Emanuel, Thea Gill, Ryan McDonell, Robert Picardo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 425
Filmnummer 45501

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Kalkonhönan
2015-05-15
En av de bästa i MoH-serien som jag hittills har sett, och ska se klart hela serien nu och de avsnitt jag har kvar. Dante kan man fan alltid lita på, lite trist med anti Bushpropagandan, men annars bra.
Grillo
2014-10-08
Helt klart det bästa avsnittet hittills i serien. Satiren känns dock lite väl uppenbar och det finns åtminstone ett tydligt plothole. Stark trea.
AlbinWesley
2013-10-05
Jag är till skillnad från de flesta inte alls något direkt fan av zombier, men jag har inget emot dem heller. Väldigt tydlig satir som lyckas lika bra som kan önskas.
SilkyMoll
2013-07-26
Gillar ofta när filmer innehåller zombies, så även denna gång. Politik och zombies kombinerat. Jag är nöjd!
Bumbi78
2013-06-09
När det handlar om zombies blir det oftast underhållande, och den här är inget undantag. Dantes zombies är dock snäppet annorlunda *L* och mycket av den politiska satiren samt kritiken sitter precis där den ska. Om man så vill kan detta kanske kallas en kolsvart komedi.
ziferN
2012-09-16
Mysig, småcharmig, smått spännande och underhållande MoH-del som jag faktiskt tyckte om. Storyn är intressant och kul, och Joe Dante lyckas på ett bra sätt att sammanföra skräck och politik på en fungerande nivå. Delen höll mig verkligen intresserad från start till mål och jag skulle säga att detta är en av dom bättre delarna i serien, i min mening. Jag tyckte heller aldrig att den var tråkig utan tiden gick förbi lagom snabbt. Jag trodde inte att jag skulle gilla denna såpass som jag gjorde men denna var definitivt långt över förväntan!
PebblesBeach
2012-06-05
En av de bättre i serien hittills.
martineden
2012-03-31
[rek. 3] Ännu en mycket lyckad del i MASTERS OF HORROR-serien! Härlig zombiesatir (eller ska man säga Zatir?). Denna del har fått ganska negativ respons men jag tycker att den är mcket lyckad. Framställningen av zombies som en ny slags underklass är lysande. Joe Dante lyckas ypperligt med denna kombination av politik, zombies och skräck. Bra! 3+.
Kosmoskorven
2010-11-01
Långtråkig...fast idén i sig var ju bra.
Kriffot
2010-09-16
Kul idé men trist på alla andra sätt!
Visa äldre kommentarer »