Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Masters of Horror - Imprint


Den trettonde delen i skräckserien Masters of Horror. En amerikansk journalist återvänder till Japan för att söka upp en kvinna han lämnat men fortfarande älskar. Han kommer till en gammal bordell där en av kvinnorna berättar att hans älskade arbetade där innan hon tog livet av sig. Mannen tvingar kvinnan att berätta varför hon tog sitt liv och historien hon berättar är allt annat än vacker...


Originaltitel Masters of Horror - Imprint
Regissör Takashi Miike
Manus Daisuke Tengan
Genre Drama, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Billy Drago, Youki Kudoh, Toshie Negishi, Noriko Eguchi, Shimako Iwai, Michié
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 531
Filmnummer 45509

Recensioner

Skapad 2019-10-30 av Denfilmgalne
Jag har sett filmen Imprint vilken är en av de mera obehagliga filmer jag sett. Filmen handlar om en amerikan som kommer tillbaka till Japan för att ge den prostituerade Komomo ett nytt liv. När ha...   Läs mer »

Kommentarer


Grillo
2014-10-18
Ja, det här var ju tortyrporr på högsta nivå, men det gick över förvånansvärt fort. Fokus i filmen var inte på det jag väntat mig, vilket jag ändå är rätt tacksam för. Visserligen var det andra också vidrigt, men på ett åtminstone för mig mer lätthanterligt sätt... Sen får jag inte ihop storyn riktigt, kanske för att jag var tvungen att titta bort då och då, plus det faktum att jag störde mig på att alla japaner pratade engelska istället för att ha undertexter där det hade passat in bättre. Det hade också gjort det lättare att förstå den troligen avsedda engrish de flesta pratade. Jag antar att folk som uppskattar den här genren tycker det här är riktigt bra, men jag är glad över att jag aldrig nånsin behöver se om det här. En stark tvåa, mest för att jag kan förstå varför man kan tycka det här är bra. Det var dock inte för mig...
Johan_G
2014-09-13
Ytterst stor besvikelse, Från ha sett en asgrym film som Cigarette Burns så ser man denna, då kan även jag räkna ut att man får nog räckna med alla möjliga kvalitéer av filmer inom Master of horror. Tortyr scenerna var väl inget märkvärdiga,snygga kanske, men känns som ''stanard tortyr'' LOST som är mer till familjer använder ju tillomed delar av dem teknikerna i något avsnitt... Dem visar ju inte ens alla delar, men snygg tvist med familjerna, dock tvisten med horan är nog bland det sämre jag har sett. Hur tänkte dem när dem designade det? sammanfodgningen mellan horan och ''handlaren'' fick en att fundera lite åtminstånde i slutet, och ger en möjlighet att bestämma lite hur handlaren har hamnat där. 1? 2? Donno.. Neä fan horan drar ner allt! 1...
AlbinWesley
2013-10-15
Vad skönt att första avslutningen av första säsongen lämnade mersmak. Denna helt vansinniga film är en av de starkaste hittills. Det grafiska äcklet är helt sanslöst, jag fick vända bort blicken ett par gånger. Den lyckas även bra med sin subtext om kvinnoförtryck utan att till skillnad från flera andra delar i serien bli för övertydlig.
TheHorrorfan
2013-10-14
Helt okej, en utav de vidrigaste tortyr scenerna som jag någonsin har sett. Mådde riktigt dåligt efter att jag hade sett klart den.
SilkyMoll
2013-07-31
Detta är väldigt, väldigt nära att vara n 5a! Berättaren vet vad hen vill säga och berättar en väldigt otäck historia om kvinnohat, kvinnoförtryck och kvinnohandel. Detta är en politisk och alldeles fantastisk del i serien. Hurra!
Bumbi78
2013-05-28
Lätt perverterad och inte speciellt bra alls. Några starka scener lyfter, men det är alldeles för osammanhängande. Sen var Billy Drago felcastad, han passar bäst i roller där han får spela ondsint skurk.
dexterde
2013-03-24
Den var så jävla bra, tills den där handen kom fram! Handen förstörde allt! Men filmen är fortfarande väldigt bra!
ziferN
2012-08-27
Nja, som jag trodde faktiskt så blev detta en stor besvikelse och tråkig film för den delen också. Jag är väldigt skeptisk till när dom ska göra en amerikansk film i länder som Kina och Japan, för det blir oftast dåligt eftersom alla måste prata engelska då, och därmed förlorar filmen all sin trovärdighet överhuvudtaget, som i denna där alla tyvärr pratar engelska. Filmen är från start till mål rätt så tråkig och ointressant faktiskt, inget med filmen intresserar mig på någon nivå men filmen hade dock några få stunder som var lite smått intressanta men i helhet räcker det verkligen inte. Storyn håller heller inte alls, och är som sagt ointressant. Sämsta i serien.
tutorp
2012-04-22
Jeg var egentlig litt skuffet over Imprint. Ikke at den var dårlig - en 3:a er en ganske bra karakter fra meg - men jeg hadde hørt mye om den og hvor ubehagelige og sjokkerende noen av scenene var. Dette var ikke følelser som filmen klarte å vekke i meg, og jeg hadde satt meg ned med et håp om å bli skremt og i alle fall føle litt ubehag. Det var allikevel en interessant og bra story, som reddet Imprint og gjorde den vel verdt å se.
martineden
2012-04-16
[rek. 3] Sista delen i MoH-serien och definitivt en av de starkaste episoderna. Mycket snygg scenografi och kostymering. Även manuset är skickligt konsruerat. Tyvärr tvingas de japanska skådespelarna att prata engelska vilket faktiskt stör. Billy Drago fungerar inte alls i huvudrollen utan känns nästan hela tiden helt i otakt med berättelsens skeende. Några mycket starka scener och en tortyrscen som säkert hör till filmhistoriens mest obehagliga. Storyn är dock mycket bra och jag gillar hur diskussionen panorerar mellan "sanning" och SANNING! Vissa element stör dock helheten, men det är annars mycket bra. 3+/4-.
Visa äldre kommentarer »