Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Masters of Horror - The Washingtonians


Tolfte delen i andra säsongen av rysarserien Masters of Horror. Efter sin mormors begravning hittar en man en historisk artefakt som kan sätta George Washingtons rykte i en helt ny dager. Det finns dock ett slutet sällskap som är svurna till att göra allt för att den makabra sanningen om Amerikas fader skall förbli dold. Mannen och hans familj skall komma att bli varse om just hur mycket dessa hungrar efter att låta det förbli så...


Originaltitel Masters of Horror - The Washingtonians
Regissör Peter Medak
Manus Richard Chizmar, Johnathon Schaech
Genre 2000-tal, Skräck, Kortfilm
Skådespelare Johnathon Schaech, Julia Tortolano, Venus Terzo, Myron Natwick, Brian Jensen, Alan Legros, Wendy Donaldson, Saul Rubinek, Duncan Fraser
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 187
Filmnummer 50292

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Kalkonhönan
2015-05-17
Var väl helt okej på sin höjd, såg den dock då jag var berusad och ja, men den funkade.
Grillo
2014-10-31
Nej det här var otroligt dumt. Det finns en linje mellan samhällskritik och ren konspirationstro och det här faller över gränsen, tyvärr. Homecoming funkade, den här gör det inte. Den har dessutom inga kvalitéer alls utöver den tänkta samhällskritiken, och inkluderar ett par plotholes och en ytterst märklig avslutning som drar ner det ytterligare. Bland de sämsta avsnitten.
TheHorrorfan
2014-05-28
Speciell, men ganska töntig ändå. Dock ganska underhållande. Svag 3a.
ziferN
2014-03-26
Detta är självklart knappast en av de bättre i serien men i mitt tycke så var det ändå klart kul och underhållande för stunden, och den är iallafall bättre än de svagaste i serien. Det är dessutom mer humor än skräck kan man nog lugnt säga, men jag gillade ändå till en viss del denna.
AlbinWesley
2014-02-27
Nej det är så löjeväckande fånigt att jag inte kan sätta annat än etta. Visst finns det nåt i samhällskritiken, men sättet den framförs på är utsökt dåligt. Historierevisionism som får konspirationsteorin där man hävdar att gotländska konstruerades på 60-talet att framstå som sannolik.
recencent96
2013-09-17
Wow! Vilken cool film.Härlig skruvad, men det är ju bara bra som omväxling mot alla demonfilmer som är så poppis nu.
SilkyMoll
2013-07-26
Helt ok del tycker jag. Tror det är att föredra att en tar detta med en liten nypa humor. Skräcken ligger ju inte i den uppenbara berättelsen utan i människans sätt att hantera historien.
martineden
2012-07-21
[rek. 2] Min första etta i MoH-serien. Fullkomligt förskräckligt dåligt. Skådespelarna och regissören verkar inte veta huruvida det är en komedi eller en skräckfilm. Mycket konstigheter. Enda ljuspunkter är referenserna till LIFTAREN och THE SHINING samt bankettscenen i slutet är fint ljussatt. Uselt!! 1+
100tonvalspäck
2012-07-06
Nja, vet inte, ska man kanske vara snäll med en svag tvåa då den ändå har en underbart idiotisk handling? Ja varför inte. Slutet är löjligare än resten av filmen, bryter lite men ändå underhållande.
Raggarn
2012-04-22
Den här är ändå sjukt skön!