Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Matrix Revolutions


Den sista och avslutande delen i Matrix-trilogin. Maskinerna kommer allt närmare Zion och den avgörande striden med människorna. Allt hopp sätts till Neo som även har Mr Smith att tänka på.


Originaltitel The Matrix Revolutions
Regissör Lilly Wachowski, Lana Wachowski
Manus Lilly Wachowski, Lana Wachowski
Genre Action, Thriller, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving, Jada Pinkett Smith, Mary Alice, Harry Lennix, Harold Perrineau, Lambert Wilson, Monica Bellucci, Nona Gaye, Essie Davis, Ian Bliss, Collin Chou, Bruce Spence, Anthony Zerbe, Helmut Bakaitis
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 21518
Filmnummer 16267

Recensioner

Skapad 2019-12-06 av Dundar
I denna sista kapitlet I Matrix-trilogin närmar kriget mot sitt slut. Neo, som hade blivit den utvalde har båda maskinerna som närmar sig Zion och Mr. Smith som förökar sig. Det kanske inte blir ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Rollywood
Detta är den andra och avslutande delen i uppföljarduon till filmen The Matrix (1999). Man kan också utrycka det som sättet att göra den avslutande delen i en trilogi. Men de två uppföljarna h...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Priceguy
Så kommer då den sista filmen i Matrixtrilogien, den som ska lösa alla knutar, följa alla trådar till slutet, radera ut alla mysterier och besvara alla frågor. Vad pratade egentligen den där vi...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av MfAP
Neo har upptäckt att han har konstiga förmågor även i den verkliga världen, Zion håller på att invaderas av ondsinta maskiner och Smith har drabbats av storhetsvansinne. I \"Matrix Revolutions\...   Läs mer »

Kommentarer


Dele
2018-06-08
Här blir det lite för mycket. För mycket slagsmål, för mycket klichéer och för mycket hjältedåd. Slutet är också otillfredsställande.
Rai
2017-11-28
Här har filmerna reda passerat sin storhets tid, tyvärr...
Rele
2017-05-14
En dålig film. Jag ger en väldigt svag tvåa.
Stygga-Vargen
2016-10-24
Totalt och fullständigt värdelös! Ett ovärdigt slut på trilogin!

2016-08-20
Uoversiktligheten trekker ned. +3.
Dicken96
2016-07-18
Besviken
SweFilmOnly
2016-07-13
Det enda som kan vara något att ha är väl special effects men i övrigt är detta mest surrealism på hög nivå och brist på fantasi i inspelningen (till skillnad mot TRON). Många som har förlorat verklighetsuppfattningen som jag har sett på diverse forum tycks inbilla sig att de är i filmen vilket jag anser att det är ett tecken på att filmen är olämplig för personer med dålig verklighetsuppfattning eller med ett traumatiskt förflutet.
Brouhaha
2016-02-20
The Matrix ändå. Hela trilogin levde verkligen kvar på 90-talet. Den här gick dock verkligen ner sig. Inga fräcka fightscener. Inga häftiga koncept i handlingen. Men tack vare all läder och latex är den ändå värd en 3'a, och iallafall Hugo och Carrie-Anne gör bra ifrån sig.
Hypostas
2015-08-22
Sänkning till svag tvåa efter omtitt.
AlbinWesley
2015-08-16
Smått antiklimaktisk, och som en förlängning av Reloaded blir det lite tydligare att filmsviten lider av tråkiga karaktärer. I övrigt tycker jag att även Revolutions håller måttet med råge, suveränt bra actionäventyr, som förvisso tappar mycket av sin filosofiska tyngd efter första filmen, men som fortfarande innehåller mer tänkvärdhet än de flesta filmer som görs.
Visa äldre kommentarer »