Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Maverick


En skojfrisk filmatisering av den på 50- 60-talet mycket populära tv-västernserien med samma namn. Maverick är på väg till århundradets pokermatch. På vägen dit måste han inkassera några skulder för att få tillräckligt med pengar till anmälningsavgiften. Under tiden träffar han några skumma typer och en vacker dam.


Originaltitel Maverick
Regissör Richard Donner
Manus William Goldman
Genre Komedi, Action, Äventyr, Western, 90-tal
Skådespelare Mel Gibson, Jodie Foster, James Garner, Alfred Molina, James Coburn, Graham Greene (II), Geoffrey Lewis, Paul L Smith, Max Perlich, John Meier, Steven Chambers, Doc Duhame, Frank Orsatti, Jean De Baer, Margot Kidder, Dan Hedaya, Dennis Fimple, Denver Pyle
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7591
Filmnummer 417

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Count_Duckula
2023-01-22
Klassiker från barndomen. Såg nyligen om den vid 34 års ålder och måste höja till en klar femma. Underhållning ut i fingerspetsarna. Graham Greene-scenerna i sig är väl värda din tid.
Bumbi78
2020-01-23
Ett påkostat western-spektakel som kom just i rätt tid när genren levde upp igen. Småroligt är det, men framförallt påkostat.
dudson
2017-11-06
Virrig och snurrig western komedi som inte gav mycket. Riktigt skoj dock när Danny Glover möter Gibson med fet spegling till Leathal Weapon.
Jamesa
2017-01-07
Smått rolig, men inte särskilt vare sig intressant eller underhållande. Bitvis seg, men goda skådisar.

2017-01-03
Det kom seg. -3.

2016-12-30
Dette har jo begynt utrolig dårlig.
Ful_fisk
2016-12-04
Kvick, lätt, underhållande och kul! Mel Gibson är lysande i huvudrollen och filmen är fylld med charm och underhållande karaktärer. Tunn intrig och egentligen alldeles för mastig spellängd, men gnistan svalnar aldrig. Väl värd att se och den håller nog gott för omtittar!
Krille80
2014-11-02
Western som inte riktigt tar sig på allvar men det är inte meningen heller. Kul att Danny Glover är med en snabbis som bankrånare, Gibson och Glover tittar på varann som dom har sett varann förut och Glover säger sin Dödligt vapen replik "I'm too old for this shit. Även Jodie Foster och James Garner är bra. En kul film. 3+
Rehn108
2014-01-15
Ett stycke god underhållning. Inget speciellt på något sätt, men en genomtänkt, lättsam western som på ett fyndigt sätt gör en grej av att komma med vändningar.
Biberkolben
2014-01-09
Betydligt bättre efter en andra omtitt! Dock är den fortfarande lite väl lång. Mel Gibson är väldigt rolig och charmig och Jodie Foster är sanslöst vacker, rolig och bra hon med.
Visa äldre kommentarer »