MaXXXine

Den tredje filmen i X-trilogin, som utspelar sig sex år efter X. I 1980-talets Hollywood får den vuxna filmstjärnan och blivande skådespelerskan Maxine Minx äntligen sitt stora genombrott. Men när en mystisk mördare förföljer Hollywoods stjärnor hotar ett spår av blod att avslöja hennes olycksbådande förflutna.

Rune2000
2025-05-04
En osammanhängande röra där fokuset verkar ligga på att ha med så många kända ansikten med i film, istället för ett fungerande manus. De tidigare två filmerna var enklare i sin historia och gav Mia Goth mycket spelrum. Denna gång är inte Mia Goth i centrumet och istället får Maxine hoppa från en scen till en annan utan någon som helst karaktärsutveckling eller fokus på handlingen. I slutändan finns det ändå en röd tråd, även om det är en rörig sådan.
2025-03-23
Sammantaget en mycket underhållande trilogi. Maxxxine är sprängfylld av nostalgi och retro - åtm för oss som på något sätt kan relatera till tiden den utspelar sig i. Nackdelen är att det spretar åt alla håll, som att West behövde trycka in allt coolt han kunde komma på under en speciell speltid. Men visst känns den som en värdig sista del.
Dream
2024-12-18
Dem två första kändes mer fräscha samt nyskapande på gamla skräck filmer. Den här däremot har tyvärr tappat den gnistan och är mer traditionell på något man redan sätt innan. Dock är detta mycket bättre än den nya ”A quiet place day one”. Så inte dåligt, men hade högre förväntningar.
Ghostface
2024-11-20
Ändå ett underhållande avslut i denna spretiga kitschigtrilogi även om den stundtals kändes mer som musikvideo än film. Svårt att värja sig mot energin i filmen även om den tillsammans med sina två föregångare mer var ett hopkok än egna filmer. Kanske det som trots allt var styrkan.
Zok
2024-08-16
Bästa filmen i serien.
PeterTheW
2024-08-15
Snygg och välspelad. Betydligt bättre än förra filmen och på sitt sätt bättre än första filmen även om det här är betydligt mindre skräck. Mer innehåll än resten av "serien".
djonipony
2024-08-14
2.5. Tyvärr snäppet svagare än de två första. Snygg, bra musik, snygga scenbyggen, kul med Bates Motel, Kevin Bacon är kul, Goth är bra som vanligt, osv. Finns bra inslag, men det som börjar okej leder till ett rätt så "meh" slut, tyvärr.
Kimchi
2024-08-03
Ti West gör alltid väldigt snygga filmer. Det är inte alltid innehållet lever upp till ytan, men här tycker jag det matchar bra! Intressant handling och bra skådisar.