1.4
1.4
Med datorn i Camelot
Dataxperten Vivien får problem med sin dator och reser bakåt i tiden, ända till kung Arthurs hov.

Originaltitel | A Knight in Camelot |
Regissör | Roger Young |
Manus | Joe Wiesenfeld |
Genre | Komedi, Science Fiction, 90-tal |
Skådespelare | Whoopi Goldberg, Michael York, Simon Fenton, Paloma Baeza, James Coombes, Robert Addie, Ian Richardson, Amanda Donohoe |
Oj vad det känns som att alla inblandade bara sket i det här. Inställningen hos samtliga verkar ha varit att stå för minsta möjliga ansträngning för att få jobbet gjort. Jag gillar ju annars sådana här upplägg, men den här levererar verkligen inte mycket. I princip all humor grundar sig också i idén att Whoopi Goldberg är rolig, så där finns inte mycket att hämta heller. Att hon ska gå runt och lära medeltidsmänniskorna moderna värderingar känns väldigt billigt dessutom. Svag tvåa
Oj, den här verkar hysteriskt dålig, den måste jag se
hysteriskt kul
Så man baxnar.
ROFL, duger ändå som söndagsmatiné. Jag brukar hata Whoopi Goldberg men här duger hon. Filmen är så dålig så att den blir bra.
haha, den är så himla dålig att den är kul.
ROFL säger jag bara ROOOFL
Jag brukar gill Whoopi Goldbergmen den här var ju bara tråkig.
Huga, att det finns filmer som dessa. Inte mycket att säga utom att man inte bör se denna film.
Inte seriös på en punkt, men den var korrekt för sitt syfte, antar jag. Hade en tendens att bli långtråkig.