1.4

Med datorn i Camelot

Dataxperten Vivien får problem med sin dator och reser bakåt i tiden, ända till kung Arthurs hov.

Originaltitel A Knight in Camelot
Regissör Roger Young
Manus Joe Wiesenfeld
Genre Komedi, Science Fiction, 90-tal
Skådespelare Whoopi Goldberg, Michael York, Simon Fenton, Paloma Baeza, James Coombes, Robert Addie, Ian Richardson, Amanda Donohoe

Bokföringsprogrammet Mineko

2015-10-26
Oj vad det känns som att alla inblandade bara sket i det här. Inställningen hos samtliga verkar ha varit att stå för minsta möjliga ansträngning för att få jobbet gjort. Jag gillar ju annars sådana här upplägg, men den här levererar verkligen inte mycket. I princip all humor grundar sig också i idén att Whoopi Goldberg är rolig, så där finns inte mycket att hämta heller. Att hon ska gå runt och lära medeltidsmänniskorna moderna värderingar känns väldigt billigt dessutom. Svag tvåa
Allvitr
2010-01-23
Oj, den här verkar hysteriskt dålig, den måste jag se
hairofthedog
2009-05-03
hysteriskt kul
Totenkopf
2007-08-05
Så man baxnar.
smichael
2006-03-24
ROFL, duger ändå som söndagsmatiné. Jag brukar hata Whoopi Goldberg men här duger hon. Filmen är så dålig så att den blir bra.
eriowen
2006-03-19
haha, den är så himla dålig att den är kul.
kazquek
2006-03-02
ROFL säger jag bara ROOOFL
wyrm
2005-08-25
Jag brukar gill Whoopi Goldbergmen den här var ju bara tråkig.
Marluth
2005-08-07
Huga, att det finns filmer som dessa. Inte mycket att säga utom att man inte bör se denna film.
Anaythea
2005-08-06
Inte seriös på en punkt, men den var korrekt för sitt syfte, antar jag. Hade en tendens att bli långtråkig.