Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Medan du sov


Lucy jobbar i en tunnelbanespärr och förälskar sig i en pendlare. En dag räddar hon honom vid ett rån och följer med honom till sjukhuset där han faller i koma. En sköterska berättar för hans familj att Lucy är mannens flickvän och de bjuder hem henne till sig för att fira jul. Lucy har ingen familj att fira jul med och vågar inte berätta hur det egentligen ligger till.


Originaltitel While You Were Sleeping
Regissör Jon Turteltaub
Manus Daniel G Sullivan, Fredric Lebow
Genre Drama, Komedi, Romantik, 90-tal
Skådespelare Sandra Bullock, Bill Pullman, Peter Gallagher, Peter Boyle, Jack Warden, Glynis Johns, Micole Mercurio, Jason Bernard, Michael Rispoli, Ally Walker, Monica Keena, Ruth Rudnick, Marcia Wright, Mike Bacarella
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7203
Filmnummer 440

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Xtro
2019-02-15
Är osäker på varför jag nedlät mig själv att titta på denna. Jag har få principer kring hur dålig film får vara dock. Det här är hursomhelst precis en sån kvävande sentimental film som får mig att känna mig mentalt våldtagen dagar efteråt. Allra värst var nog kvinnan med de spräckliga, salsamosiga läpparna och det fnoskiga sirentjutet varje gång Sandra Bullocks karaktär närmade sig familjen.
okidoki
2018-06-09
Jag lät mig charmas och det ordentligt.
Rai
2018-02-14
Nä, vet knappt vad jag ska skriva om den här filmen!!!
Portugallien
2017-02-22
3-
Stygga-Vargen
2016-10-05
Gullig och rolig komedi med bra skådespelare och väldigt hög mysfaktor. Bullock gör en av sina bästa roller och jag har som tradition att se denna 90-talsklassiker kring jul.

2014-12-30
Riktigt gullig.
hestret
2014-11-30
Typ orimlig film på nästan alla plan, men har ändå en viss charm och en skön Pullman som räddar den från ännu sämre betyg. Det är mycket märklig manuskonstruktioner och den är aldrig riktigt rolig. Småputtrig, men lyfter nästan aldrig till en ens lite högre nivå. 28/100
Krille80
2014-11-16
En mysig förutsägbar komedi om en kvinna som räddar livet på den man hon trodde hon var kär i men blir istället kär i hans bror. Hon får dessutom familjen på halsen. Sandra Bullock är charmig och passar i den här typen av filmer. Trots sin mysighet kan man ta alla Hollywood-klyschor och knåda ihop dem till en, och få denna film. Godkänd! 2+
Runlibr
2013-12-29
Huua, har väldigt svårt för amerikanska filmer där hela familjen är så himla go och käck och alla överspelar och det glittrar av julkulor runt hela fina huset, men filmen tar sig mot slutet, Pullman är riktigt fin och jag gillar Bullock av någon anledning, kanske för att hon är en vanlig tjej, snygg men inte våpig, och rolig. Om man försöker bortse från alla logiska fel så tror jag man ändå har lite glädje av filmen :-)
Gigi1943
2012-02-02
Jag håller absolut med en av våra medlemmar (tpb), se ovan, nu gick jag en genväg för satt slippa kommentera denna svaga film.
Visa äldre kommentarer »