nya casino utan svensk licens

2.3

Meet Cute

Hur ofta är det man träffar någon och det är så där fantastiskt och allting bara klickar? Är "meet cute" något som händer i verkligheten eller är det bara på film?

Filminfo

Originaltitel Meet Cute
Regissör Alex Lehmann
Manus Noga Pnueli
Skådespelare Kaley Cuoco, Pete Davidson, Kevin Corrigan, Deborah S. Craig, Rock Kohli, Hari Nef

karlmats
2025-06-02
Cuoco är en ganska begränsad skådis och även om det är en lite kul tvist på den här loop-genren att hon faktiskt väljer själv att köra den här tidsloopen om och om igen så kommer man inte ifrån att hon är ganska galen och det förtar väl lite från kärlekshistorien. Det blir också lite segt i alla repetitioner och det tar ett tag innan storyn tar fart. Pete Davidson är väl i ungefär samma klass som Cuoco och jag vet inte om man riktigt hittar en anledning att hålla på de här två. Sen kanske det inte är det filmen går ut på heller i slutändan, men det finns så många bättre loop-filmer att välja bland så den här känns lite överflödig. Roligt att se lilltjejen försöka banka in en triangelkloss i det fyrkantiga hålet dock. Det får bli en 2a.
HerrNenne
2023-10-14
Ganska kul och intressant, speciellt i början. Lyckas inte utveckla sig riktigt bra sen, blir istället spretig och spårar ut lite. Lyckas aldrig heller riktigt beröra, men det är en trevlig stund i soffan.