2.1

The Meg

En tidigare marinkapten och expertdykare, Jonas Taylor, anlitas till ett djuphavsuppdrag för att rädda forskare som blivit attackerade av megalodons.

Originaltitel The Meg
Regissör Jon Turteltaub
Manus Dean Georgaris, Jon Hoeber, Erich Hoeber
Genre Action, Thriller, Skräck, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, Cliff Curtis, Winston Chao, Shuya Sophia Cai, Ruby Rose, Page Kennedy, Robert Taylor (II), Ólafur Darri Ólafsson, Jessica McNamee, Masi Oka, Vithaya Pansringarm, Rob Kipa-Williams, Tawanda Manyimo, James Gaylyn

silvertrain
2025-03-27
En bra film. Gillar att det gjorts en film om Marianegraven och om jättehajen megalodon! Är intresserad av ämnet nämligen!
NoWireHangers
2023-10-26
Hade hoppats på bättre. Det börjar rätt bra och filmen har sina höjdpunkter men tempot är ojämnt.
2022-10-12
Så jäkla dålig att den nästan blir kul att kolla på...
Nathalena
2022-07-25
Förvånande bra och spännande !
QuiNonStultus
2022-06-06
Jag blir mest arg över att hela grejen är så fruktansvärt korkad, på alla vis. Antingen utförd med kinesiska statens goda minne eller verkligen helt aningslös. Enda positiva är att love interest inte är av samma etnicitet som Stratham.
Ranma
2022-03-16
Det är ju inte en bra film, men jag måste säga att jag tyckte den var riktigt underhållande. Och ibland räcker ju det alldeles utmärkt. 2+/3-
sodomiten
2021-12-26
Jag ångrar att jag såg färdigt hela filmen.
2021-03-15
Det glädjer mig alltid att det fortfarande görs relativt påkostade filmer som bara vill ha kul, och den här levererar helt okej dumunderhållning. Man rotar fram en gammal urtidshaj och låter den röja runt. Ett upplägg så gott som något. Filmen tar inte sig själv på minsta allvar, och det finns en del roliga sekvenser. Jag gillar också undervattenbasen, det känns som en miljö som de hade kunnat utnyttja mer. Men för min del hade det här gärna fått flippa ännu mer. Istället får vi såpoperaaktiga karaktärer, en irriterande lillgammal unge, och själadödande usel dialog. Stark tvåa
Dream
2021-03-01
Har ett par moments dem sista 40 minuterna, men överlag ett enda stort sömn piller. Här saknas mystik, passion, bra skådisar samt något skrämmande som får en att haja till.
Rele
2021-03-01
En film som slår alla andra hajfilmer med hajanars storlek. Jag ger en väldigt svag tvåa.