Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Melbourne


Ett ungt par ger sig iväg på en resa till andra sidan jorden, men de kommer inte längre än till farstun. Bara ett par timmar innan flyget till Melbourne avgår råkar Amir och Sara ut för ett tragiskt missöde som ställer tillvaron på ända.


Originaltitel Melbourne
Regissör Nima Javidi
Manus Nima Javidi
Genre 2010-tal, Drama
Skådespelare Shirin Yazdanbakhsh, Negar Javaherian, Payman Maadi, Mani Haghighi, Roshanak Gerami, Elham Korda, Vida Javan, Alireza Ostadi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 48
Filmnummer 114146

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


labi
2018-09-21
Svag trea för fint skådespeleri, men hela handlingen känns ytterst konstruerad. Vem i hela friden hade agerat som de gör i verkligheten?
shari
2016-03-12
Mycket välspelat till ett finfint manus men räcker inte riktigt till en 4:a. Känslan av äkthet är inte total.
origC-J
2015-10-21
Väldigt fint spel, men den centrala händelsen känns väldigt konstgjord.
stgurgel
2015-10-06
plågsam kavalkad av korkade beslut
goeran
2015-09-26
Nima Javadis film Melbourne från 2014 tycker jag är ytterst sevärd. Ett intelligent manus (”exakt och koncentrerat, krypande och kittlande” som Johan Croneman skrev i DN) och strålande skådespelarinsatser av Negar Javaherian och Peyman Moaadi borgar för en fullödig filmupplevelse.
karlmats
2014-11-18
Bästa manus på filmfestivalen? Really? Filmer som baseras på en lögn är ju generellt inga höjdare och här fattas det så många korkade beslut att jag inte riktigt orkar hänga med i svängarna. Synd, jag hade stora förhoppningar på denna, men det visade sig vara en ful hög med skräp. En svag 2a kan den ändå få då det ändå var välgjord och i slutändan ganska harmlöst.