Men in Black
De är den bäst bevarade hemligheten på Jorden. De är vår sista räddning mot universums avskum. De är tuffa män och går alltid klädda i svart. De är MiB, den topphemliga organisationen, som bekämpar alla rymdvarelser som infiltrerar Jorden. Nu skall agenterna K och J ut på ett uppdrag viktigare än något annat: De skall hitta en fruktansvärd utomjordisk terrorist som härjar på vår planet. Nu startar en kamp, om världen och mot klockan. De är råa. De är överlägsna. De är nästan överjordiskt coola.
Originaltitel | Men in Black |
Alternativ titel | MIB |
Regissör | Barry Sonnenfeld |
Manus | Ed Solomon |
Genre | Komedi, Action, Science Fiction, 90-tal |
Skådespelare | Tommy Lee Jones, Will Smith, Linda Fiorentino, Vincent D'Onofrio, Rip Torn, Tony Shalhoub, Siobhan Fallon, Richard Hamilton, Mike Nussbaum, Carel Struycken, Jon Gries, Sergio Calderon, David Cross, Tim Blaney (röst) |
Det finns mycket här i världen som vi inte kan förklara och som vi lärt oss genom historien. Vad vi dock inte vet ännu är att det lever utomjordingar ibland oss och att en hemlig amerikansk byr... Läs mer »
Från någon som såg den här när den kom på bio 97. Helt klart en av favoriterna. Testet kan vara en av dom bästa, mest underhållande scenerna någonsin. Rolig och lite obehaglig. Jag tycker fortfarande att den håller.
Är det någon över åtta år som tycker att det här är kul, eller ens sevärt ?
Underhållande 90-talsrulle med humor och roliga effekter. Betyget är högt.
Usel och otroligt fånig!!!
Löjlig och överdriven rulle som mest känns som nåt man visar för knattarna på förskolan.
Humorn och fantasin passade mig perfekt när filmen var ny. Har dock inte sett den sedan dess.
Vet inte hur många gånger jag sett tvåan men den här hade jag seriöst inget minne av. Tommy Lee och Mr. Smith är väl helt okej, men den enda karaktären som egentligen gör filmen sevärd är D'Onofrios utomjording. Riktigt bra. ^^
Bra, rolig, galen och lite skum film med Will Smith och Tommy Lee Jones. Båda gör rollerna bra i filmen.
Upplägget för handlingen med en sorts hemlig poliskår som håller ordning på dom rymdvarelser som vistas på jorden är genialiskt. En stor del av den förtjänsten får jag tillskriva Will Smith och Tommy Lee Jones som kompletterar varandra perfekt som det något omaka paret Agent Jay och Agent Kay. Dialogen är välskriven och fruktansvärt rolig.