Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Men of Honor


Historia skapas av den som bryter mot reglerna. Carl Brashear låter ingenting komma i hans väg. Han lämnar hemmet i Kentucky för något som han tror kommer att bli ett bättre liv. "Ge aldrig upp...bli bäst", hade hans far sagt och Carl tog honom på orden. Han går med i flottan och ansöker om att bli dykare i elitdivisionen. Carls officer, Billy Sunday vill inte veta av Carl och hans ambitioner. Han driver Carl omänskligt hårt i ett försök att bli av med honom.


Originaltitel Men of Honor
Regissör George Tillman Jr
Manus Scott Marshall Smith
Genre Drama, 2000-tal, Biografi
Skådespelare Cuba Gooding Jr, Charlize Theron, Robert De Niro, Aunjanue Ellis, Hal Holbrook, Michael Rapaport, Powers Boothe, David Keith, Holt McCallany, David Conrad
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5152
Filmnummer 2049

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-10-22
Riktigt bra!

2016-04-07
Mye bedre enn det jeg husket. Det eneste minuset blir slutten.
Berniey
2015-01-28
Mycket bra rollprestationer av De Niro o Cuba Gooding o till en början är det riktigt bra, men blir urholkat på slutet o man tappar intresset för filmen rätt så fort.
Krille80
2014-11-02
Känns som om handlingen är något vi sett förrut och tänkt; Hallå, detta har jag sett! Med andra ord, här tillförs inget nytt. Men, suveräna skådespelare, där De Niro och Gooding är i särklass. Filmen lyckas engagera och beröra. 2+
ergopliroforia
2013-03-12
Filmens budskap: "Blattar, om ni kämpar riktigt riktigt hårt för att anpassa er efter våra krav kanske vi till slut accepterar att låta er hjälpa oss att döda andra undermänniksor runt om i världen, t.ex. i Afghanistan."
raggardjavul
2013-01-29
DeNiro gör en lysande rolltolkning och jag tycker att filmen mer är hyllning till att viljan är starkast än en hyllning till amerikanska patroism. Cuba gör även han en bra rolltolkning.
Podpolkovnik
2012-04-13
Både de Niro och Gooding Jr. är värdelösa i deras rolltolkningar. Extremt typiskt av amerikaner att skildra den antirasistiska kampen som en kamp vunnen av framstående individer med drömmar istället för de samordnade krafterna hos de förtryckta massorna.
Ramborobban
2011-11-05
för förutsägbar, annars bra

2011-10-04
För mig är det obegripligt att Cuba Gooding Jr får filmroller alls. Karln är fullkomligt oduglig.
FelixLindgren
2011-07-25
En sak till: Robert De Niro är fruktansvärt dålig. Han gör en roll och han gör den dessutom kroniskt bajsnödig.
Visa äldre kommentarer »