Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Men, Women & Children


Men, Women & Children berättar historien om en grupp tonåringar på high school och deras föräldrar när de försöker hantera alla de sätt internet har förändrat deras relationer, hur man kommunicerar, deras självbild och deras kärleksliv.


Originaltitel Men, Women & Children
Regissör Jason Reitman
Manus Jason Reitman, Erin Cressida Wilson
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Adam Sandler, Rosemarie DeWitt, Jennifer Garner, Dean Norris, Judy Greer, J K Simmons, Olivia Crocicchia, Kaitlyn Dever, Katherine Hughes, Will Peltz, Travis Tope, Dennis Haysbert, Ansel Elgort, Elena Kampouris, Shane Lynch, David Denman, Jason Douglas
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 287
Filmnummer 112544

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2018-01-17
Rutinerat utmejslade stereotyper efter mall 1A i en övertydlig och förutsägbar klyschfest. Pekpinnarna står som spön i backen, men intressant nog så pekar de åt lite olika håll, vilket å andra sidan skapar en skenbar nyansering. Den revolutionerande sensmoralen kan utläsas som "digital kommunikation kan vara bra och dålig". Men det är en välspelad film i behagligt tempo, så det är ingen större pina att ta sig igenom den. En klockren tvåa. (5/15)
Haenskii
2016-09-03
Riktigt mysig film med bra manus och skådespelare. Visste inte att Adam Sandler kunde vara så bra! =)
Barneyk
2016-08-03
Sture Stenhög säger det väldigt bra, den känns för platt och okunnig för att säga något intressant. En del fina karaktärer men dom blir bara yxigt utmejslade klyschor istället för att vara på riktigt.
fabbe86
2016-03-01
Ja visst, finns en del bra saker. Älskar scenen med Sandler i köket mot slutet. Men för det medta lite för slätstruket. Se hellre Disconnect på liknande teman.
Lurvtuss
2015-07-23
Har svårt att bestämma mig för vlket betyg filmen får av mig. Den är intressant men ibland tappar den lite. Historen mellan Ansel Elgort och Kaitlyn Dever var den mest intressant att följa och det var också den som gjorde filmen. Kändes dock som att flera av historierna/relationerna inte fick något riktigt slut. Förövrigt en kul idé och upplägg.
mammene
2015-02-06
Det finns mycket man kan bli beroende av och det kändes som om man inte hade så stor syn på mänskligheten i det här, och då mest i första delen, sedan försöktes det slätas över för att inte förmörka människans drifter alltför mycket.Kaitlyn Dever och Ansel Elgots karaktärer fick fungera som någon slags bro och det gjorde att filmen räddades för de var intressanta att följa. Den var väl ok så länge den pågick men så här i efterhand sågs den lite smålöjlig i mina ögon.
StureStenhög
2015-02-04
Jason Reitmans tidigare så höga lägstanivå blev genast mycket lägre. Det här är ett otroligt taffligt försök till att skildra samtiden. Pappa porrsurfar och tonårsbarnen lever hela sin liv i mobiltelefonen, och ja... så brukade det ju inte vara. Filmen är helt enkelt för fyrkantig, klumpig och konstruerad för att lyckas säga nånting mer avancerat än så. Känslan är att det här är en film gjord av folk som varken lever i eller förstår den värld som de försöker skildra. Det är inte nödvändigtvis en felaktig bild som målas upp, men det saknas helt fingertoppskänsla i skildringen av den. Kaitlyn Dever är bra dock, och det finns nog all anledning att tro att hon kommer få en väldigt bra karriär, scenerna med henne och Ansel Elgort är genomgående de bästa. Det finns vissa korn av nånting bra på andra ställen också, men som helhet framstår filmen som en pinsam förälder som tror att den kan tala kidsens språk
emmacecilia
2015-01-28
Jag gillar visst Reitman. Jag gillar det här. Vissa delar kunde kanske ha lämnats därhän, men på det stora hela bra och intressant och jo, ändå lite nytt. Väckte absolut känslor och tankar i mig.
Kajanus
2015-01-28
En berättelse som i fel händer hade blivit slentrian på så många sätt. Den mångfacetterade berättartekniken och stilen från Reitman hindrar den från att bli just det. Alla är människor och alla påverkar och påverkas på olika sätt. Ypperliga insatser från alla inblandade.
elzplz
2015-01-27
riktigt bra.
Visa äldre kommentarer »