The Nanny
En karismatisk, galen tjej förvandlar en familjs liv när hon blir barnflicka till fem flickor.

Originaltitel | Mental |
Regissör | P J Hogan |
Manus | P J Hogan |
Genre | Drama, Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Liev Schreiber, Toni Collette, Anthony LaPaglia, Caroline Goodall, Kerry Fox, Rebecca Gibney, Deborah Mailman, Lily Sullivan, Bethany Whitmore, Chelsea Bennett, Nicole Freeman, Malorie O'Neill, Natasha Bassett, Sam Clark, Amanda Woodhams |
Väldigt varierande film. Stundtals riktigt bra. Gillade twisten på slutet och många av karaktärerna. Dock är den stundtals rätt meningslös och tappar kvalité. Stark 3a.
Galen o skruvad film men ändå rätt kul o underhållande....
Jag ville så gärna ge Mental minst en fyra i betyg för den har så många fantastiskt bra scener men å andra sidan så har den även totalt banala scener. I början kändes det som en ny Muriels Wedding. Man borde ha klippt kanske 20-30 minuter i filmen och tagit bort allt skräp. Och varför...VARFÖR!? det där jädra hemska slutet? Bort med sista minuten i filmen.
Underbar! Skönt att Hogan gör film på hemmaplan igen!
Detta är precis min sorts humor. Inte lika bra som Muriels bröllop men helt klart i samma andra. Delar kändes lite återanvänt men som helhet var den ändå underbar! =)
haha ganska sjuk film men helt okej.