Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

A Merry Christmas Miracle


Berättelsen om Boyd Mitchler och hans fru Luann som ska spendera julen tillsammans med Boyds pappa Mitch och familjens missanpassade släktingar. Mitt i släktkaoset inser Boyd att han glömt sin sons julklappar hemma och ger sig ut på en 8-timmars roadtrip med sin far och yngre bror i hopp om att hinna återvända lagom till jul.


Originaltitel A Merry Friggin' Christmas
Regissör Tristram Shapeero
Manus Phil Johnston
Genre 2010-tal, Komedi
Skådespelare Robin Williams, Joel McHale, Lauren Graham, Wendi McLendon-Covey, Pierce Gagnon, Oliver Platt, Candice Bergen, Clark Duke, Ryan Lee, Amara Miller, Tim Heidecker, Amir Arison, Parisa Johnston, Steele Gagnon, Gene Jones, Jeffrey Tambor (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 119
Filmnummer 112922

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

HerrNenne
2016-12-21
Standard och budget. Inte speciellt ambitiös.
AlbinWesley
2015-12-21
Williams är ju inte riktigt i toppform här, det är lite kul men för mycket som inte håller ihop för att va särskilt bra..
Ondskapt
2015-01-01
Julen kommer, julen går, pepparkakorna består. Tänk dock på att inte äta dom under andra tider än juletider, det är tjänstefel. I övrigt råder sedvanlig snöbrist och supande morsor i denna film. Se för all del, men glöm inte tomteluvan.
Lotso
2014-12-28
I sin helhet är detta inget vidare. Jag kommer ha svårt att minnas allt för mycket av filmen i framtiden, och som många andra såg jag den enbart för det är en av Robin Williams sista filmer. Humorn är urvattnad, hela filmen i sig är ganska så tråkig och inte ens trots bra skådespelare med i den är skådespelarna bra. Den bästa av de alla var Oliver Platt som den hemlösa tomten som jag inte märkte var han fören 1 timme in i filmen. Ingen julfilm jag kan rekommendera, inte ens till de som är intresserad av att se en av Robin Williams sista filmer. Men jag blev aldrig sur eller irriterad under filmens gång. Det var bara en film som åkte in och ut.
vonadel
2014-12-25
Lyckades trycka in denna också innan jul. Funkade, men var på gränsen. Blev mest lite sorgsen pga att man påmindes av Robin Williams öde. Fick en känsla av att han inte riktigt var på g som han brukar vara på film, men det är kanske inbillning. Annars en ok julfilm, men där något ändå saknades. 5/10
Shredderfilm
2014-12-13
Kul o se Robin som rådålig farsa men annars trött försök till en jul-rulle.
SalotSar
2014-12-07
Förvånansvärt charmig, Robin Williams klassiskt tjuriga fadersfigur har ett bra driv medans mamma Gilmore girl är stabil sin vanliga druckna-vulgärt språkbruk-roll.
kervisch
2014-11-29
2 av 5. Funkar att se.