1.8
1.8
Messengers 2: The Scarecrow
Denna prequel tar oss tillbaka till bonden ifrån den första filmen som lär känna till John Rollins.

Originaltitel | Messengers 2: The Scarecrow |
Regissör | Martin Barnewitz |
Manus | Todd Farmer |
Genre | 2000-tal, Skräck |
Skådespelare | Norman Reedus, Heather Stephens, Michael McCoy, Richard Riehle, Matthew McNulty, Erbi Ago, Darcy Fowers, Kalina Green, Claire Holt, Laurence Belcher, Todd Jensen, Atanas Srebrev |
I många aspekter är väl det här en ganska typisk trött skräckuppföljare. Dock förlitar den sig ovanligt lite på hoppa-till-effekter, istället verkar det som att de ville göra någonting mer psykologiskt av det är. Det är inte heller helt inkompetent, men det mesta är alldeles för random, och resultatet blir en väldigt oläskig skräckfilm. Men lite kul är det iaf när fågelskrämman vaknar till liv. En standardtvåa
Okej och lite spännande men ändå så långtråkig och seg.
Dussinrysare som bitvis är ganska ok. Har trots titeln inget som kopplar ihop den med första filmen. Tvåa.
Underlig uppföljare/prequel? som aldrig knyter ihop säcken med the Messengers. Pga jag satt och störde mig på olikheterna i massor av detaljer blev det heller inget jätteintresse i vad som hände. Varför har man tex ändrat från ett solrosfält till ett majsfält? Det enda som räddar tvåan är fågelskrämman som faktiskt är exakt så ruggig som man vill ha den.
Enda häfftiga i den här filmen var när the scarecrow kom till liv och började härja..
Bortkastade 90min
Tråkig och löjlig!
Har sett samma sak en hel del förut men den funkar men vart är kopplingen med det som händer i 1an?
lista ut allt innan det hände och varför säger inte amerikanare som det är utan drar ut på det eller säger något helt annat och säger massor på en gång utan att tänka på att jag kanske ska lyssna på vad han/hon ska säga sen svara på frågan .....
SÅ JÄVLA TYPISKT AMERIKANARE i filmer