Middle Men
1995 hade alla en videobandspelare, musik såldes i skivaffärer och Internet var en ny uppfinning. Affärsmannen Jack Harris hade ett perfekt liv - en vacker familj och en framgångsrik karriär med att hjälpa företag i trubbel. Sedan mötte han Wayne Beering och Buck Dolby, två geniala män som hade uppfunnit ett sätt att sälja vuxenunderhållning på Internet...
Originaltitel | Middle Men |
Regissör | George Gallo |
Manus | George Gallo, Andy Weiss |
Genre | Drama, Komedi, Kriminalare, 2000-tal |
Skådespelare | Luke Wilson, Giovanni Ribisi, Gabriel Macht, James Caan, Jacinda Barrett, Kevin Pollak, Laura Ramsey, Rade Serbedzija, Terry Crews, John Ashton, Kelsey Grammer, Robert Forster, Martin Kove, Graham McTavish |
Otroligt tråkig och osympatisk film
Klarar nå upp till 4:an, tillräckligt intressant och rolig story och karaktärer, även hyfsade rollprestationer.
När man läser handlingen är det lätt att tro att det här är en oförarglig nördkomedi. Istället är det antagligen ett försök till en cool, hård och rolig film med mycket dialog och berättarröst. Jag tycker varken att den är cool, rolig eller intressant och då faller den pladask. Eftersom jag till och med blir uttråkad av att slötitta på den så blir det en etta i betyg.
Bra blandning av karaktärer och mängder av svängar och törnar i storyn. Helt klart mycket underhållande.
På vippen till en fyra, possetivt överaskad
Skamlöst underhållande! Bra skådisar speciellt James caan som visar att gammal är äldst! Em mycket bra film! Enda minuset är att den kanske saknar ett djup, något ytligt men såå braa!
Sjukt bra film. Längesen man såg en bra film så nu är man glad igen. Det själva historien som är så intressant och spännande, av att en så enkel ide bli miljonär och bara se pengarna rullarna in. Jag älskar verkligen filmer där pengar och smarthet är inblandad. Fick vibbar och Limitless av den här filmen. Slutet med terroristerna var bara sjukt. Vet inte om det var based on a true story men sak samma haha. Många av skådespelarna hade jag aldrig sett men mycket bra skådespel av alla. Soundtracket också bra! Allt onödig kaos och komedi är sjutk bra. Skulle verkligen inte banga på att leva Jack Harris roll i verkliga livet. 9./10
Föredömligt muppiga karaktärer.
Väldigt underhållande film, Luke Wilson är perfekt i rollen, perfekt avvägd humor och action.
Lite lagom spännande och intressant men väldigt bra skådespelare.