Morden i Midsomer - Secrets and Spies

Barnabys hemliga förflutna som spion avslöjas när en tidigare agent dödas i samband med en cricketmatch i Midsomer Parva. Barnaby inser att mordet har kopplingar till kalla krigets dagar i Berlin. Men han får snart konkurrens av MI6.

Originaltitel Midsomer Murders - Secrets and Spies
Regissör Renny Rye
Manus Michael Aitkens
Genre Kriminalare, Drama, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare John Nettles, Jason Hughes, Jane Wymark, Barry Jackson, Peter Davison, Alice Krige, Anna Massey, Clive Russell, Neil Stuke, Benjamin Whitrow, Clive Wood, Tom Rooke

yrkeschaufföre
2015-01-25
Klart godkänd men inget över det vanliga, stark tvåa.
MaraJade
2009-07-23
"Barnabys hemliga förflutna som spion avslöjas"..bah, det var inte mycket till hemlighet...
Luciphere
2009-07-23
Utgår från händelser under kalla kriget. Spioner, M16, kricket och givetvis mystiska mord.

2009-07-13
Kricketscenerna är riktigt dryga om man inte förstår sig på kricket..
1stman
2009-07-12
En serie som bara blir bättre och vassare med tiden! Klurig story och fyndig dialog. Mer cricket hade höjt betyget till en 6:a.
mammene
2009-07-09
Det sägs att skadeglädjen är den sanna glädjen och det syntes att Barnaby var inne på den linjen, han skrockade för fullt. Mycket finurligheter i detta avsnitt. Barnabys bästa replik: Sunday, my brain is neutral!
Diminuendo
2009-07-09
Underhållande, men inte jättebra.
tompe
2009-07-08
helt ok tisdagsfilm!
hannibalhayes
2009-07-08
Sämre än vanligt. Oändligt långa och tråkiga kricketscener.
goeran
2009-07-07
Ett avsnitt som är värt att se; rätt fyndig story och sedan är det alltid trevligt med lite cricket.