Morden i Midsomer - Small Mercies

En modellby blir föremål för en fullskalig utredning när ett våldsamt mord krossar den fredliga och vackra omgivningen i Midsomer.

Originaltitel Midsomer Murders - Small Mercies
Regissör Peter Smith
Manus Peter Hammond
Genre Drama, Kriminalare, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare John Nettles, Jason Hughes, Jane Wymark, Jesse Birdsall, Caroline Blakiston, Michelle Butterly, Olivia Colman, David Ryall, Emma Stansfield, Matilda Sturridge, Ian Targett, Jamie Treacher, Margaret Tyzack, Paul Bentall, Sanchia McCormack, Abigail Thaw

annihilat0r
2015-08-13
"Small Mercies" är ett knasigt avsnitt från Midsomer. Roligare än vanligt, med flertalet löjeväckande situationer som leder till skratt. All myshumor minskar dock engagemanget något. Finstämd avrundning. Noterar även att jag inte kunde se den mördaren komma.
JaxJulle
2010-02-27
Morden i Midsomer fortsätter på samma puttriga nivå som de senaste säsongerna. Ett okej avsnitt dock.
mammene
2010-02-22
Midsumer är Midsumer, om än lite makabert denna gång. Jag gillar deras minspel och då allrahelst Bens som är oslagbar.
Luciphere
2010-02-17
Ganska svagt och oengagerande avsnitt. Kretsar kring en mord i en miniatyrstadsnöjespark(!)
tompe
2010-01-01
lite småointressant... typ.
yrkeschaufföre
2009-12-31
Ingen höjdare men känslan som jag söker hos mina "vänner" i Midsomer infann sig så det räcker till en svag trea trots det knäppa slutet.
servadac
2009-12-31
Japp en svag trea avsnitten kommer sällan upp i samma klass som de tidigare säsongerna låg på. Jag brukar aldrig kunna lista ut det, men här var det lite väl tydligt vem som var mördaren också.
Kungkeno
2009-12-30
Helt ok Midsumer en ingen höjdare. Svag trea.
2009-12-30
Som vanligt med brittiska deckare av den här typen så hamnar det nånstans mellan en tvåa och en trea. Tyckte den här ändå var lite svagare än vad jag önskat så det blir en tvåa.
averin
Blir till att se ikväll på svt1